CELEBRITIES

Ενοχλημένος ο Κρις Χέμσγουορθ με τον τρόπο που τα Μέσα αντιμετώπισαν την προδιάθεσή του για Αλτσχάιμερ: «Ήμουν ευάλωτος»


JTeam

1 Μαΐου 2024

Ενοχλημένος ο Κρις Χέμσγουορθ με τον τρόπο που τα Μέσα αντιμετώπισαν την προδιάθεσή του για Αλτσχάιμερ: «Ήμουν ευάλωτος»
Splash by Ideal Image
Ο Κρις Χέμσγουορθ παραδέχτηκε ότι εκνευρίστηκε με όσα γράφτηκαν στα Μέσα, μετά την αποκάλυψή του

Δύο χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την περίοδο που ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε δημόσια ότι έχει γενετική προδιάθεση να εμφανίσει Αλτσχάιμερ μεγαλώνοντας, γεγονός που διαπιστώθηκε μετά από μια σειρά από εξετάσεις που υποβλήθηκε. Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε άφωνος ακούγοντας την αλήθεια για την υγεία του και δε δίστασε να το κοινοποιήσει.

Σήμερα, σε συνέντευξή του στο «Vanity Fair», ο Κρις Χέμσγουορθ παραδέχτηκε πως είχε ενοχληθεί από τη στάση που κράτησαν τα Μέσα σχετικά με το θέμα του Αλτσχάιμερ κι όσα γράφτηκαν από το κοινό για τον ίδιο.

«Πραγματικά, με εξόργισε, γιατί ένιωθα ότι ήμουν ευάλωτος σε κάτι προσωπικό και το μοιράστηκα δημόσια. Παρά το γεγονός ότι είπα, ότι δεν πρόκειται για θανατική ποινή, ξαφνικά όλο αυτό έγινε μια μεγάλη ιστορία κι έγραφαν ότι έχω άνοια και αναθεωρώ τη ζωή κι άλλα τέτοια», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός.

Και μπορεί τα σχόλια που του προκάλεσαν εκνευρισμό τότε να ήταν αμέτρητα, όμως ο Κρις Χέμσγουορθ θυμάται ότι υπήρχε κι ένα μήνυμα που τον έκανε να γελάσει και να δειτην άλλη πλευρά του νομίσματος. «Διάβασα ένα πολύ αστείο σχόλιο στο κάτω μέρος ενός άρθρου που έλεγε ότι “ελπίζω ο Κρις να ξεχάσει ότι συνταξιοδοτείται και να επιστρέψει"», αποκάλυψε.

Σχετικά με τη γενετική προδιάθεση για Αλτσχάιμερ, ο Κρις Χέμσγουορθ είχε εξομολογηθεί στο «Vanity Fair» το 2022: «Οι περισσότεροι θέλουμε να αποφεύγουμε τις συζητήσεις γύρω από τον θάνατο. Όμως, κάποιοι δείκτες μας φανερώνουν τη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσουμε και τότε, εισερχόμαστε στην πραγματικότητα της θνησιμότητας.Έπρεπε να μου πουν τα αποτελέσματα στην κάμερα και μετά να συζητήσουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

Και είχε προσθέσει: «Σκέφτηκα, αν αυτό είναι ένα κίνητρο για να φροντίσουν οι άνθρωποι καλύτερα τον εαυτό τους και να καταλάβουν ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν, τότε εξαιρετικά. Η ανησυχία μου ήταν ότι δεν ήθελα να το εκμεταλλευτώ, να το δραματοποιήσω υπερβολικά. Δεν θα έπαιζα ποτέ με την ενσυναίσθηση των άλλων, ούτε θα μιλούσα για ένα τέτοιο θέμα, απλά και μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Είναι αποδεκτό πλέον να μιλάμε για την υγεία, περισσότερο από ό,τι ήταν παλιά. Υπάρχει πλέον η γνώση και η μεταφορά της γνώσης».

Αφού διάβασες για τον Κρις Χέμσγουορθ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.