CELEBRITIES

Η κίνηση του Μπεν Άφλεκ που επιβεβαίωσε την κρίση στο γάμο του με την JLo - Εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του


JTeam

19 Μαΐου 2024

Η κίνηση του Μπεν Άφλεκ που επιβεβαίωσε την κρίση στο γάμο του με την JLo - Εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του
Splash News
Η πρώτη φορά που συνέβη αυτό μετά τις φήμες χωρισμού

Ναι, οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, ένα από τα πιο χοτ ζευγάρια της παραμυθούπολης του Χόλιγουντ να τραβούν χωριστούς δρόμους, όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο έντονες.

Ο ηθοποιός, μόλις χτες, σε φωτογραφία που ανέβασε το TMZ -την βλέπεις παρακάτω- την ώρα που φεύγει από το σχολείο του παιδιού του, δεν φοράει τη βέρα του. Και αυτή είνα η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Οι δυο τους πάντως και οι εκπρόσωποί τους, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν δηλώσει κάτι για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο.

Πάντως να σε ενημερώσουμε ότι στο φωτογραφικό υλικό που είχε κυκλοφορήσει την Πέμπτη, τόσο ο ίδιος, όσο και η Λόπεζ φορούσαν κανονικά τα δαχτυλίδια του γάμου τους.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως ο Άφλεκ έχει φύγει από την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν την προηγούμενη χρονιά στο Μπέβερλι Χιλς και ζει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood. Και αυτό κάτι σημαίνει.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Η συζήτηση για το τέλος στο γάμο τους έγινε έντονη όταν η Τζένιφερ Λόπεζ παρευρέθηκε μόνη της στο Met Gala την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή από το στενό τους περιβάλλον δήλωσε στο TMZ ότι ο Άφλεκ δεν μπόρεσε να τη συνοδεύσει επειδή ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα της τανίας «The Accountant 2» τα οποία γίνονται σε όλη τη χώρα.

Μια άλλη πηγή τόνισε στο στο Us Weekly πως οι δυο τους: «Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Τζένιφερ είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».

Επίσης το InTouch σε δημοσίευμά του ανέφερε πως κάνουν ψυχοθεραπεία για να βρουν λύση στα προβλήματά τους και να καταφέρουν να σώσουν το γάμο τους.

Λάδι στη φωτιά πάντως έριξε και το like της Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα κείμενο της personal coach, Lenna Marsak που υποστηρίζει πως:

«Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον που:

- Δεν έχει ακεραιότητα και δεν παρέχει συναισθηματική ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, που κάνει δύσκολο το να αισθανείς ασφαλής μέσα σε μία σχέση.
- Δεν σέβεται το χρόνο σου και θεωρεί ότι δεν είναι σημαντικό να σου απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.
- Δεν έχει επικοινωνιακές ικανότητες.
- Δεν ξέρει ποιος είναι και τι θέλει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.