CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Αισιοδοξία για την υγεία της - Ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη θεραπεία για τον καρκίνο


JTeam

30 Μαΐου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Αισιοδοξία για την υγεία της - Ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη θεραπεία για τον καρκίνο
Getty Images/Samir Hussein
Η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τις υποχρεώσεις της και έχει αφοσιωθεί στην υγεία της

Η Κέιτ Μίντλετον τους τελευταίους μήνες έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, γνωστοποιώντας έτσι την επιθυμία της να ακολουθήσει τη θεραπεία της κατά του καρκίνου με ησυχία και ηρεμία, μένοντας προσηλωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πλήρη ανάρρωσή της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πριν από περίπου δύο μήνες ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στην κοιλιακή χώρα, όμως δεν αποκάλυψε ποτέ το είδος του καρκίνου, θέτοντας έτσι ορισμένα όρια. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, οι γιατροί ανακάλυψαν τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και αμέσως η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε θεραπεία για να τον αντιμετωπίσει.

Jenny.Gr
Shutterstock

Θέλοντας να αφοσιωθεί στον στόχο της και να απαλλαγεί από οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες, σκέψεις και άγχος, η πριγκίπισσα έθεσε σε παύση τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αποφεύγοντας να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να δίνει συνεντεύξεις. Η ίδια έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και τα παιδιά τους, συνεπώς απολαμβάνει αυτές τις πολύτιμες στιγμές μαζί τους, ενώ μάχεται με τον καρκίνο.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Κέιτ Μίντλετον μίλησε στο «Vanity Fair», αποκαλύπτοντας πως ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην αγωγή και η κατάσταση της υγείας της είναι όλο και καλύτερη. «Ήταν μεγάλη ανακούφιση που ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», ανέφερε η πηγή.

Μπορεί στην αρχή όλη η οικογένεια να υπέστη ένα πολύ μεγάλο σοκ και να ένιωσε φόβο, αγωνία και άγχος για τις επόμενες ημέρες, όμως όλα μπήκαν σε μια σειρά και αισθάνεται ανακούφιση που η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον όλο και βελτιώνεται. Στόχος της είναι να παραμείνει στην ίδια ψυχολογική κατάσταση και να ολοκληρώσει τη θεραπεία της, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών.

«Το σημαντικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους άγχος και απλώς να συνεχίσει την προσπάθεια, ώστε κάθε μέρα να νιώθει και καλύτερα», δήλωσε άλλη πηγή, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι θα περάσει το καλοκαίρι του στο εξοχικό του στο Amner Hall με τα τρία παιδιά του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.