CELEBRITIES

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το τέλος του 2024


JTeam

25 Μαΐου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το τέλος του 2024
Splash by Ideal Image
Όσα αναφέρουν οι πηγές του παλατιού για το «άδειο ημερολόγιό» της

Ναι, κι όμως. Η Κέιτ Μίντλετον υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να μην κάνει ξανά, καμία δημόσια εμφάνιση για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν πηγές από το παλάτι στο Daily Beast. Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Ίσως δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους», αφού σε αυτή τη φάση η ίδια συνεχίζει την προληπτική χημειοθεραπεία που είχε ανακοινώσει δημόσια με ένα βίντεο.

Σίγουρα θυμάσαι ότι είχε γίνει viral η μάχη της με τον καρκίνο και όλοι είχαν σπεύσει να της ευχηθούν γρήγορα περαστικά.

Η ίδια ιστοσελίδα επίσης επισημαίνει πως: «Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Παρόλα αυτά οι συγκεκριμένες πηγές από το παλάτι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, θέλοντας να ενημερώσει αλλά και να καθησυχάσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της που καθημερινά ενδιαφέρεται.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Η Κέιτ θέλει κι άλλο χρόνο με την οικογένειά της

Επίσης τονίζουν πως πια η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί να περνάει τον χρόνο της με την οικογένειά της και πως είναι σχεδόν σίγουρο πως την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους, στο κτήμα Sandringham, όπου μάλλον θα τους επισκεφτούν και οι γονείς της για ένα διάστημα ξεκούρασης και ανάπαυλας.

Μια άλλη πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού είπε πως: «Το βασικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους στρες ή άγχους και να συνεχίσει να γίνεται καλά. Θα την κοπανήσει και θα φύγει για το Sandringham τη στιγμή που το σχολείο θα σταματήσει».

Και ο Ουίλιαμ όμως έχει σκοπό να απέχει για λίγο διάστημα από τα καθήκοντά του, με απώτερο στόχο και σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό της για να την εμψυχώνει, να προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση και να την βλέπει να χαμογελάει ξανά γεμάτη αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.