CELEBRITIES

Η Ντόλι Πάρτον αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της - 57 χρόνια μαζί με τον Καρλ Ντιν


JTeam

2 Ιουνίου 2024

Η Ντόλι Πάρτον αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της - 57 χρόνια μαζί με τον Καρλ Ντιν
Instagram
Κράτα σημειώσεις

Το ήξερες ότι η θεά Ντόλι Πάρτον είναι εδώ και 57 χρόνια παντρεμένη με τον Καρλ Ντιν;

Ναι, κι όμως. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της.

«Απλά λέω, ότι οτιδήποτε καινούργιο παλιώνει», δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους του E! News και κατόπιν πρόσθεσε: «Και νομίζω ότι αν μένεις τόσο καιρό μαζί με κάποιον, απλά ψειρίζεις κάθε μικρό πράγμα και τα παρατηρείς όλα αυτά».

Επίσης υποστήριξε ότι η απουσία κάνει καλό στη σχέση τους, τονίζοντας χαρακατηριστικά: «Μας βγήκε σε καλό γιατί και οι δύο κάνουμε διαφορετικά πράγματα και είναι συναρπαστικό όταν είμαστε μαζί. Οπότε το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η μικρή απόσταση το κάνει συναρπαστικό όταν τελικά πας σπίτι».

Jenny.Gr
Instagram

Οι αγαπημένες δραστηριότητες του ζευγαριού

Η σταρ της country και ο 81χρονος σύζυγός της έχουν κάποια πράγματα που κάνουν μαζί.

«Απλά απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Μου αρέσει να μαγειρεύω. Και ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε - όχι απαραίτητα μια βραδιά ραντεβού, έχουμε πολλές μέρες που βγαίνουμε ραντεβού - έχουμε το μικρό μας τροχόσπιτο και μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή κάνουμε πικνίκ στο ποτάμι και γενικά μας αρέσουν οι βόλτες και τα μικρά μας πράγματα».

Σε ερώτηση για το αν ο σύζυγής της την έχει δει χωρίς το μακιγιάζ και τα χτενισμένα με τρελό όγκο μαλλία της -ναι, αποτελούν σήμα κατατεθέν της- απάντησε: «Φυσικά. Ο Καρλ με έχει δει με κάθε τρόπο. Στην πραγματικότητα, θυμάμαι όταν πρωτοπαντρευτήκαμε, μόλις είχα βγει από το ντους και δεν φορούσα τα παπούτσια μου. Μου είπε: "Λοιπόν, είσαι όσο μεγάλη όσο μια μπάρα σαπούνι"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.