CELEBRITIES

Η Τζέσικα Τσάστεϊν πουλά το ιστορικό διαμέρισμά της έναντι 7,4 εκατ. δολαρίων - Ευκαιρία


JTeam

8 Ιουνίου 2024

Η Τζέσικα Τσάστεϊν πουλά το ιστορικό διαμέρισμά της έναντι 7,4 εκατ. δολαρίων - Ευκαιρία
Instagram
Αν σου περισσεύουν, μήπως ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις;

Η Τζέσικα Τσάστεϊν είναι χωρίς καμία αμφιβολιά μια ξεχωριστή περίπτωση στην Παραμυθούπολη του Χόλιγουντ.

Όμορφη, ταλαντούχα, βραβευμένη, με υπέροχο στυλ -τα κατακόκκινα μαλλιά αποτελούν το σήμα κατατεθέν της- επιμένει, και μεταξύ μας πολύ καλά κάνει, να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο για τα επαγγελματικά της και ποτέ για την προσωπική της ζωή.

Μέσα από αυτά άλλωστε μας έχει χαρίσει μια σειρά από συγκλονιστικές ερμηνείες σε ταινίες που πραγματικά μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η ίδια, αυτό το διάστημα βγάζει προς πώληση το εντυπωσιακό διαμέρισμά της στο Μανχάταν, ζητώντας 7,4 εκατομμύρια δολάρια που βρίσκεται στην οδό 205 West 57th Street, στο ιστορικό κτίριο Osborne του 1885.

Φαντάσου πως πρόκειται για ένα απαράμιλλης ομορφιάς φουαγιέ που οδηγεί στο 4Β διαμέρισμα.

Σε αυτό έχει διατηρήσει πολλές από τις αρχικές του λεπτομέρειες όπως μάρμαρο, ψηφιδωτά, επιχρυσωμένες επιφάνειες και γυάλινα παράθυρα Tiffany -που φέρεται να είναι ένα από τα πρώτα έργα του Λούις Κόμφορτ Τίφανι.

Η ηθοποιός το αγόρασε για 5,1 εκατομμύρια δολάρια το 2015 από τα χέρια του Αμερικανού συνθέτη 'Ανταμ Γκέτελενώ. Να σε ενημερώσουμε πως τη δεκαετία του ΄50, ο θρυλικός Λέοναρντ Μπερνστάιν έμενε εκεί με την οικογένειά του και έγραψε το «West Side Story» -γι' αυτό άλλωστε και χαρακτηρίζεται από όλους ως ιστορικό.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το πολυτελές διαμέρισμα με τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε τζάκια το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε, διακρίνεται για την μίνιμαλ σικ αισθητική που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους, μαζί με περίτεχνες λεπτομέρειες του παρελθόντος σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα από τις ταπετσαρίες Ralph Lauren.

Ξύλο, φυσικά υλικά και απαλά χρώματα συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό για έναν τρόπο ζωής πραγματικής πολυτέλειας μέσα σε ένα πολυσύχναστο αστικό τοπίο.

Οπότε, αν σου περισσεύει αυτό το ποσό, τότε ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Μιλάμε για μεγάλη επένδυση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.