CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Ενδέχεται να μην επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της, μετά τον καρκίνο


JTeam

6 Ιουνίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Ενδέχεται να μην επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της, μετά τον καρκίνο
Splash by Ideal Image
Η Κέιτ Μίντλετον έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της το τελευταίο εξάμηνο

Πριν από περίπου τρεις μήνες, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και πως θα υποβληθεί σε «προληπτική χημειοθεραπεία», προκειμένου να τον αντιμετωπίσει, χωρίς ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Ως εκ τούτου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας κλήθηκε να αφήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να κάνει μια παύση από τα καθήκοντά της στη βασιλική οικογένεια, ώστε να αφοσιωθεί στη θεραπεία της.

Όλο αυτό το διάστημα, η Κέιτ Μίντλετον έχει απομονωθεί στην εξοχική κατοικία τους, όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών της. Όπως ανέφερε δημοσίευμα πριν από λίγες ημέρες, ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη θεραπεία κατά του καρκίνου και τα νέα για την υγεία της είναι αισιόδοξα.

Κι ενώ όλοι περιμένουν να δουν μια δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, η ίδια αποφεύγει κάθε έξοδο και έχει στρέψει όλη την προσοχή της στη θεραπεία της και φυσικά στην οικογένειά της - τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους, που είναι δίπλα της και τη στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα με το «Page six», η νέα ημέρα που θα ξημερώσει μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας υγείας, δεν θα είναι ίδια για την Κέιτ Μίντλετον. «Ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που είχε πριν. Επαναξιολογεί τι θα μπορέσει να αναλάβει, όταν γυρίσει», υποστηρίζει πηγή στο «Us Weekly».

Jenny.Gr
Shutterstock

Η Κέιτ Μίντλετον εμπιστεύεται τους γιατρούς της και θεωρεί φρόνιμο να συζητήσει μαζί τους κατά πόσο μπορεί να επιστρέψει στο πόστο της και κάτω από ποιες συνθήκες. «Θα βασιστεί σε ιατρικές συμβουλές και θα κρατήσει μια ισορροπία», δηλώνει η ίδια πηγή. Πρωταρχικός στόχος της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι η εσωτερική ηρεμία και η προσωπική γαλήνη και έτσι δεν πρόκειται να καταπιαστεί με τίποτα που να την αγχώνει και έχει πολλές ευθύνες.

Πλέον, η Κέιτ Μίντλετον μετράει ένα εξάμηνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τη συνεχιζόμενη έκθεση. Αυτή η στάση την έχει βοηθήσει να χαλαρώσει και να ξεδιαλύνει τις προτεραιότητες στη ζωή της. Είναι σχεδόν, βέβαιο, λοιπόν, πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν είναι μέσα σε αυτές και έτσι ενδέχεται να μην επιστρέψει ποτέ στο γνώριμο πόστο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.