CELEBRITIES

Η Halsey αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λευχαιμία και λύκο: «Είμαι τυχερή που ζω»


JTeam

6 Ιουνίου 2024

Η Halsey αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λευχαιμία και λύκο: «Είμαι τυχερή που ζω»
Splash by Ideal Image
«Και τα δύο πιθανότατα να τα έχω για όλη τη ζωή μου», έγραψε η Halsey

Η Halsey αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της τα τελευταία δύο χρόνια με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της με τίτλο «The End». Η 29χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε αρχικά με λύκο και λίγο μετά με λευχαιμία.

Όλα ξεκίνησαν το 2022, όμως η Halsey τότε δεν επιθυμούσε να μοιραστεί δημόσια λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της, αφού μοναδικό μέλημά της ήταν να αφοσιωθεί στη θεραπεία της και να αναρρώσει. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα νοσηλείας, η τραγουδίστρια κατάφερε με τη βοήθεια των γιατρών της να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ύφεση.

Σε ανάρτησή της στο IG, η Halsey θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της και έτσι, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από το προηγούμενο δύσκολο διάστημα των θεραπειών, έγραψε: «Για να μην τα πολυλογώ, είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή. Αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία. Έγραψα ένα άλμπουμ».

Μετά την τεράστια ανταπόκριση των followers της και τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβε, η Halsey αποφάσισε να ανοίξει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και να μιλήσει για πρώτη φορά για όσα βίωσε αυτή τη διετία. «Σας ευχαριστώ παιδιά για την απίστευτη αγάπη για το "The End" και την υποστήριξη που μου δείξατε από την κυκλοφορία του», έγραψε αρχικά στη δημοσίευσή της.

Στη συνέχεια, μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωσή της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της που πλέον είναι καλά και μπορεί να ασχοληθεί με αυτό που τόσο αγαπά, τη μουσική. «Συνειδητοποιώ ότι όλοι μαθαίνουν τα νέα που κρατούσα εδώ και πολύ καιρό και δεν ήμουν σίγουρη πόσο ήθελα να μοιραστώ. Ήσασταν όλοι τόσο ευγενικοί γι' αυτό θέλω να μοιραστώ λίγα περισσότερα», έγραψε και εξήγησε:

«Το 2022, πρώτα διαγνώστηκα με λύκο και μετά με λευχαιμία. Και τα δύο είναι τώρα υπό διαχείριση. Και τα δύο προβλήματα θα τα έχω πιθανότητα για όλη τη ζωή μου. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, σιγά-σιγά μπήκαν όλα υπό έλεγχο με τη βοήθεια καταπληκτικών γιατρών μου. Μετά από 2 χρόνια, νιώθω καλύτερα και είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ που έχω τη μουσική να ασχοληθώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί που ανήκω: Μαζί σας. Τραγουδάω και ουρλιάζω με την καρδιά μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS