CELEBRITIES

Μέγκαν ΜακΚέιν για Τζένιφερ Λόπεζ: «Είναι βαθιά δυσάρεστος άνθρωπος, η Κιμ Καρντάσιαν είναι πιο απολαυστική»


JTeam

11 Ιουνίου 2024

Μέγκαν ΜακΚέιν για Τζένιφερ Λόπεζ: «Είναι βαθιά δυσάρεστος άνθρωπος, η Κιμ Καρντάσιαν είναι πιο απολαυστική»
Splash by Ideal Image
Η παρουσιάστρια Μέγκαν ΜακΚέιν αποκαλύπτει τις παραξενιές - ιδιαιτερότητες της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της σωρείας των δημοσιευμάτων για την κρίση στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ και τις φήμες χωρισμού. Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια Μέγκαν ΜακΚέιν αποφάσισε να αποκαλύψει δημόσια την κακή εντύπωση που της άφησε η Τζένιφερ Λόπεζ, όταν συναντήθηκαν τηλεοπτικά για να της πάρει συνέντευξη.

Πίσω στο 2019, η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The View», μια εμπειρία που έχει μείνει αξέχαστη στη Μέγκαν ΜακΚέιν κι όχι για ευχάριστο λόγο. Η ίδια ισχυρίστηκε στο podcast «Citizen McCain» πως η pop star έφτασε στο πλατό συνοδευόμενη από δεκάδες ανθρώπους, περισσότερους από αυτούς που θα μπορούσε να έχει κάποιος πρόεδρος ή ακόμα και ο βασιλιάς.

«Είναι ένας βαθιά δυσάρεστος άνθρωπος, είχε τη μεγαλύτερη συνοδεία που έχω δει ποτέ σε celebrity. Μεγαλύτερη από της Κιμ Καρντάσιαν, μεγαλύτερη από του Προέδρου και δεν καταλαβαίνω γιατί χρειαζόταν. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχει τη φήμη ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Δεν εκθέτω τίποτα, όμως», ήταν τα λόγια της Μέγκαν ΜακΚέιν.

Όταν η συζήτηση πήγε στην ταινία της τραγουδίστριας, η Μέγκαν ΜακΚέιν υποστήριξε πως «δεν ήταν καλή», ενώ σχολιάζοντας τη γενικότερη συμπεριφορά της ανέφερε πως «πρέπει να ηρεμήσει λίγο, γιατί με τη στάση της προκαλεί μίσος στο διαδίκτυο». «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι σε τηλεοπτικές εκπομπές, σερβιτόροι κι άλλοι που έχουν πολλές κακές ιστορίες με την τραγουδίστρια», πρόσθεσε.

Jenny.Gr
Getty Images

Η Μέγκαν ΜακΚέιν συνέχισε τον λόγο της, αποκαλύπτοντας ένα πράγμα απ’ όλα όσα της έκαναν κακή εντύπωση κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής της με την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Γνωρίζω ότι θα μπω σε μπελάδες, αλλά θέλω να πω ότι η Τζένιφερ Λόπεζ είχε έναν άνθρωπο που η δουλειά του ήταν να κρατάει ψηλά έναν καθρέφτη με φώτα, ενώ την έβαφαν στα παρασκήνια. Και σκεφτόμουν “ο καημένος, τι περίεργη δουλειά”», αποκάλυψε και συμπλήρωσε: «Μου φάνηκε περίεργο που άνθρωποι σαν την Κιμ Καρντάσιαν είναι πιο απολαυστικοί. Εδώ ίσχυε το αντίθετο. Δεν ήταν καθόλου καλή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.