CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της - Ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση


JTeam

1 Ιουνίου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της - Ο λόγος που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση
IG @jlo
Μια ακόμα προσπάθεια να σώσει τον γάμο της ή κάτι άλλο;

Η Τζένιφερ Λόπεζ, χωρίς καμία αμφιβολία το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και την ωραιότερη φάση της ζωής της.

Αιτία οι φήμες που κάθε μέρα φουντώνουν ακόμα περισσότερο και κάνουν λόγο για το οριστικό τέλος στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ -σε έχουμε ενημερώσει γι' αυτές σε προηγούμενα άρθρα μας.

Τώρα, μια ακόμα είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Ποια είναι αυτή;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πηγές από το περιβάλλον της Λατίνας σταρ μίλησαν στην PageSix και ανέφεραν πως η ίδια αναγκάστηκε με συνοπτικές διαδικασίες να ακυρώσει το tour της, λόγω μιας ευαίσθητης περιόδου στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», έγραψε στο ενημερωτικό δελτίο που έστειλε στους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα, αν δεν ένιωθα ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι να επανορθώσω και να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά».

Δήλωση όμως εξέδωσαν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας μάρκετινγκ, Live Nation. Σε αυτή τονίζουν χαρακτηριστικά πως η περιοδεία «This Is Me… Live» ακυρώνεται, καθώς «η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Ναι, δεν σου κρύβουμε πως έκαναν την εμφάνισή τους και μια σειρά από δημοσιεύματα, όπως εκείνο του Variety, τα οποία υποστηρίζουν πως ο λόγος πίσω από την ακύρωση της περιοδείας δεν ήταν σε καμία περίπτωση η προσωπική ζωή της τραγουδίστριας, την οποία προσπαθεί να σώσει με νύχια και με δόντια.

Αντίθετα, αυτό που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση ήταν η χλιαρή ανταπόκριση των θαυμαστών της στην περιοδεία της με τις πωλήσεις των εισιτηρίων να κυμαίνονται σε πολύ χλιαρά επίπεδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.