CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πλησιάζει το φινάλε του γάμου τους; «Υπάρχει μόνο γκρίνια πια», λέει πηγή


JTeam

31 Μαΐου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πλησιάζει το φινάλε του γάμου τους; «Υπάρχει μόνο γκρίνια πια», λέει πηγή
Getty Images/Arturo Holmes
Όλα δείχνουν, πως υπάρχει οριστική ρήξη στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Τι κι αν πιστεύαμε πως αυτός ο έρωτας θα είχε happy end, η ζωή έρχεται να μας διαψεύσει γι’ ακόμα μια φορά, διότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ όχι μόνο δεν προσπαθούν να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον, αλλά φαίνεται πως είναι πιο ήρεμοι, όταν βρίσκονται χωριστά.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ φημολογείται ότι περνάει μια μεγάλη κρίση στον γάμο του τις τελευταίες εβδομάδες και οι ανύπαρκτες κοινές εμφανίσεις, αλλά και η απαίτηση της Τζένιφερ Λόπεζ να μην ρωτάτε για τον Μπεν Άφλεκ στις συνεντεύξεις τύπου για την προώθηση της νέας ταινίας της «Atlas», έρχονται να επιβεβαιώσουν τα αρνητικά σενάρια για τη σχέση τους.

Μπορεί να μην είναι ούτε το πρώτο και προφανώς ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει ή έστω περνάει μια σοβαρή κρίση στον γάμο του, όμως οι θαυμαστές του έχουν απογοητευθεί και παρακολουθούν με μεγάλη περιέργεια τις εξελίξεις στη σχέση του, καθώς το love story του είχε τους συγκινήσει και είχε «ξυπνήσει» τον ρομαντισμό μέσα τους.

Πηγή από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ αναφέρει πως η απόσταση που πήραν μεταξύ τους δεν λειτούργησε θετικά για τον γάμο τους και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε μια φάση αδράνειας και σκέψης σχετικά με το μέλλον τους. «Θέλουν να μείνουν μόνοι τους για λίγο καιρό, να πάρουν χρόνο για να δουν αν αυτή η σχέση είναι σωστή και για τους δύο», τόνισε η πηγή στο US Weekly.

Όσο περίεργο κι αν σου φανεί, μία από τις διαφωνίες της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ σχετίζεται με τα οικονομικά τους. Ναι, ναι σωστά διάβασες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρέπει να δίνουν 100.000 δολάρια τον μήνα για το ενοίκιο της πολυτελούς βίλας τους, γεγονός που προκαλεί εντάσεις ανάμεσά τους.

«Η φάση του μήνα του μέλιτος έχει τελειώσει πλέον. Έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση τόσο στα οικονομικά τους, όσο και στην ανατροφή των παιδιών τους», υποστηρίζει η ίδια πηγή, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι διαπληκτισμοί είναι συχνό φαινόμενο στην καθημερινότητά τους.

Ακόμα ένα μελανό σημείο στον γάμο τους αποτελεί η διαφωνία τους ως προς τη στάση που κρατούν προς τα Μέσα και τη διαχείριση της δημοσιότητας. Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να πιέζεται από τις επιλογές της Τζένιφερ Λόπεζ και οποιαδήποτε προσπάθεια να ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή έχει πέσει στο κενό.

«Απλώς έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά στην προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ο Μπεν μισεί κάθε προσοχή και αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ άβολα. Η Τζένιφερ είχε πάντα διαφορετική προσέγγιση. Αν και το θαυμάζει σε εκείνη, δεν τον κάνει χαρούμενο και προκαλεί άγχος στη ζωή του και μετά, στη δική της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ διαφορετικά στυλ, τα οποία συγκρούονται», καταλήγει η πηγή.

Jenny.Gr

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο παράφορος έρωτας που ζούσαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ στην αρχή της σχέσης τους φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν, αφού η γκρίνια και οι διενέξεις έχουν αντικαταστήσει τις στιγμές γεμάτες αγάπη και ρομαντισμό που ζούσαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.