CELEBRITIES

Θα επανενωθούν τελικά οι Spice Girls; Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απαντά


JTeam

15 Ιουνίου 2024

Θα επανενωθούν τελικά οι Spice Girls; Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απαντά
Λίγο καιρό μετά τις φήμες πως το συγκρότημα ετοιμάζει παγκόσμια περιοδεία

Οι Spice Girls είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα γυναικεία συγκροτήματα που έχουν μείνει στην ιστορία.

Μπορεί τα πέντα κορίτσια να μην ήταν πολλά χρόνια μαζί, όμως τα τραγούδια και το στιλ τους έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη μουσική βιομηχανία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ακόμα συζητάμε γι' αυτές και περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που θα τις δούμε όλες ξανά μαζί στη σκηνή. Αυτό εξάλλου υποστήριζαν οι φήμες το τελευταίο διάστημα, πως όσα παρακολουθήσαμε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 θα γίνουν ξανά πραγματικότητα.

Το αν θα συμβεί όμως ή όχι ήρθε να μας το πει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος βρίσκεται στο εξώφυλλο του «Variety» και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο φλέγον θέμα, τονίζοντας πως αυτό το σενάριο δεν θα πάρει σάρκα και οστά, διαψεύδοντας μια και καλή τα δημοσιεύματα για περιοδεία του συγκροτήματος.

«Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει. Η Βικτόρια ήταν τόσο χαρούμενη που είδε τα κορίτσια (αναφέρεται στα γενέθλία της που ήταν όλες καλεσμένες) -και ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής της- αλλά, προφανώς, όλα τα κορίτσια έχουν δικά τους πράγματα να κάνουν. Η Βικτόρια ασχολείται πλήρως με τις επιχειρήσεις ομορφιάς και μόδας. Αν κάποιος είναι πιο απασχολημένος από εμένα, είναι αυτή», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όλα τα κορίτσια είχαν να βρεθούν μαζί σε μια σκηνή πάνω από 15 χρόνια. Οπότε, να τις έχουμε όλες εκεί, πάνω στη σκηνή, να έχουμε τον μικρότερο γιο μας να παίζει κιθάρα ήταν καταπληκτικά».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμε έκλεισε το θέμα αυτό ως εξής: «Ξέρω ότι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος, αλλά για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ήμουν ο πιο ενθουσιασμένος από όλους».

Δες βίντεο από την εμφάνιση των Spice Girls στελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.