CELEBRITIES

Ο πρώην της Τέιλορ Σουίφτ, Τζο Άλγουιν, μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό τους


JTeam

16 Ιουνίου 2024

Ο πρώην της Τέιλορ Σουίφτ, Τζο Άλγουιν, μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό τους
Instagram
Οι δυο τους ήταν μαζί για πάνω από 6,5 χρόνια

Το ήξερες πώς ο Τζο Άλγουιν, ο σούπερ ταλαντούχος και κούκλος ηθοποιός που απολαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα στην καινούργια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης» είχε σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ;

Ναι κι όμως, όχι για λίγο αλλά για έξι ολόκληρα χρόνια, μέχρι που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τώρα, για πρώτη φορά ο ηθοποιός μίλησε δημόσια για το τέλος της σχέσης τους με την τραγουδίστρια.

Όπως θα διαβάσεις παρακάτω το έκανε με απόλυτη διακριτικότητα και ευγένεια, χωρίς να ρίξει πάνω της τις ευθύνες ή να φανεί πως ακόμα και σήμερα της κρατάει κάποια κακία.

«Θα ήθελα να ελπίζω ότι ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να συμπάσχει και να κατανοήσει τις δυσκολίες που συνοδεύουν το τέλος μιας μακράς, αγαπημένης, πλήρως αφοσιωμένης σχέσης για πάνω από 6,5 χρόνια», δήλωσε στους Times.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα για να το διαχειριστείς. Αυτό που είναι ασυνήθιστο και μη φυσιολογικό σε αυτή την κατάσταση είναι ότι, μία εβδομάδα αργότερα, ξαφνικά είναι στη δημοσιότητα και ο έξω κόσμος είναι σε θέση να πει τη γνώμη του».

Ο ίδιος εξήγησε επίσης πως η παρουσία στο προσκήνιο και των δύο, έκανε τον χωρισμό τους τόσο ιδιαίτερο: «Έτσι, έχεις κάτι πολύ πραγματικό που ξαφνικά ρίχνεται σε έναν πολύ εξωπραγματικό χώρο: ταμπλόιντς, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Τύπος, όπου στη συνέχεια αναλύεται, γίνεται αντικείμενο εικασιών, και ξεφεύγει από κάθε μορφή. Και η αλήθεια είναι, σε αυτό το τελευταίο σημείο, ότι πάντα θα υπάρχει ένα κενό μεταξύ του τι είναι γνωστό και του τι λέγεται. Έχω συμβιβαστεί με αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS