CELEBRITIES

O Άρμι Χάμερ δηλώνει ευγνώμων που τρεις (3) γυναίκες τον κατηγόρησαν για βιασμό - Εκείνες, πώς να νιώθουν;


JTeam

17 Ιουνίου 2024

O Άρμι Χάμερ δηλώνει ευγνώμων που τρεις (3) γυναίκες τον κατηγόρησαν για βιασμό - Εκείνες, πώς να νιώθουν;
Δεν πήγε ποτέ σε δίκη -απλώς έγινε cancelled από το Χόλιγουντ για λίγο και τώρα δίνει συνεντεύξεις

O Άρμι Χάμερ κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, πριν από τρία χρόνια. Την ίδια εποχή, τον κατηγόρησαν για κανιβαλισμό. Και τώρα είναι «ευγνώμων» για όσα συνέβησαν.

«Ό,τι κι αν έλεγαν οι άνθρωποι, ό,τι κι αν ήταν αυτό που έγινε, τώρα βρίσκομαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που είμαι ευγνώμων για όλο αυτό», δήλωσε, καλεσμένος στο podcast «Painful Lessons».

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι, όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2021. Μία γυναίκα (διατηρώντας την ανωνυμία της) υποστήριξε στο IG ότι είχε σχέση με τον ηθοποιό για τέσσερα χρόνια και πως, κατά τη διάρκεια της σχέσης αυτής, της έστελνε βίαια μηνύματα με λεπτομερείς περιγραφές για κανιβαλισμό, φαντασιώσεις βιασμού και την επιθυμία του να πιεί το αίμα της. Δημοσίευσε μία σειρά από screenshots που, όπως ισχυρίστηκε, της έστειλε ο Χάμερ και μηνύματα που έλαβε από άλλες πρώην συντρόφους τoυ.

«Με πλησίαζαν γυναίκες με ιστορίες (από τις παράλληλες σχέσεις που έκανε μαζί τους ο Χάμερ) γεμάτες θλίψη, έλεγαν για μερόνυχτα χωρίς ύπνο ή φαγητό, με κάποιες να καταλήγουν στα επείγοντα», έγραψε σε IG story.

Δύο μέρες μετά, η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς, η οποία δηλώνει ότι έβγαινε με τον Άρμι Χάμερ από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2020, μίλησε στο PageSix και υποστήριξε ότι ο ηθοποιός την κακοποίησε συναισθηματικά και σεξουαλικά, ενώ την έκανε να αισθανθεί ανασφαλής.

«Έκανε κάποια πράγματα με τα οποία δεν αισθανόμουν άνετα. Για άγνωστο λόγο, με έπεισε ότι όλα αυτά ήταν εντάξει και με έβαλε σε επικίνδυνες καταστάσεις που δεν ήμουν εντάξει, που εκείνος έπινε πολύ κι εγώ δεν έπινα έτσι, και με τρόμαζε. Δεν ένιωθα άνετα», θα έλεγε.

Από την επόμενη μέρα, άρχισαν να δημοσιεύονται όλο και περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, κυρίως από το δεύτερο προφίλ του Χάμερ στο IG, με δεμένες γυναίκες. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε πως ήταν πράγματι δικό του το προφίλ, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει απόσπασμα στο οποίο ομολογούσε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου, λέγοντας ότι επρόκειτο περί «κακού χιούμορ».

Δέκα ημέρες μετά, η επίσης πρώην σύντροφος του Χάμερ, Πέιτζ Λόρενζ, δήλωσε στο Page Six ότι τη στιγμάτισε με καυτό μέταλλο, της προκάλεσε μώλωπες και τη φωτογράφισε χωρίς τη συγκατάθεσή της. «Έλαβα DM που έλεγε ότι ο Άρμι μου έστειλε φωτογραφίες που ήμουν δεμένη, και δεν γνώριζα για την ύπαρξή τους. Δεν ήξερα ούτε ότι υπήρχαν, ούτε τι έδειχναν. Μιλούσε για τη σχέση μας σαν να ήταν παραδοσιακή BDSM συμφωνία, αλλά δεν ήταν. Ήταν κάτι εντελώς έξω από αυτό».

Ο Άρμι Χάμερ, η καριέρα του οποίου καταστράφηκε όταν ξεκίνησε αυτή η υπόθεση, δεν πέρασε καν από δίκη. Η αστυνομία του Λος Άντζελες, η οποία ανέλαβε την υπόθεση, δεν θεώρησε αρκετά τα στοιχεία για να περάσει σε δίωξη.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να εργάζεται στις Νήσους Κέιμαν, αφού απολύθηκε από όλα τα projects με τα οποία είχε συμφωνήσει. Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά το cancel του, δεν αποδέχθηκε ποτέ την ενοχή του, αλλά μίλησε για το πόσο εγωιστής και νάρκισσος ήταν με τις συντρόφους του. Ωστόσο υποστήριξε ότι όλα γίνονταν συναινετικά και ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά τις καταγγελίες. «Η σανίδα σωτηρίας μου ήταν τα παιδιά μου». Μπήκε σε κλινική απεξάρτησης, όπου βοηθήθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Αν και πιστεύουμε την έρευνα του LA (ποιοι είμαστε για να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε;), δεν γίνεται να μη μάς προβληματίζουν οι απανωτές καταγγελίες από διαφορετικές γυναίκες, με μία να μιλά για βιασμό και για φόβο δολοφονίας, στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού. Το ντοκιμαντέρ "House of Hammer" περιέγραψε την άρρωστη και κακοποιητική συμπεριφορά των ανδρών της οικογένειας Χ¨αμερ, με τα θύματα να μιλούν ανοιχτά. Μεταξύ αυτών, και η θεία του Άρμι.

Ο Άρμι Χάμερ, τώρα νιώθει ευγνώμων για όλα, γιατί μάλλον βγήκε καλύτερος άνθρωπος. Την επόμενη φορά, να ρωτήσουμε τα φερόμενα ως θύματα πώς αισθάνθηκαν που, ξανά, η φωνή τους δεν ακούστηκε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.