CELEBRITIES

Μάθιου ΜακΚόναχι: Αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε την υποκριτική και το Χόλιγουντ για 2 χρόνια


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Μάθιου ΜακΚόναχι: Αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε την υποκριτική και το Χόλιγουντ για 2 χρόνια
Splash by Ideal Image
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι εξήγησε τον λόγο που άφησε την υποκριτική για δύο χρόνια

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο πρωταγωνιστής του «Interstellar» μπορεί να έχει βιώσει την απόλυτη επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο (και σε προσωπικό), ωστόσο η δουλειά του δεν τον έκανε πάντοτε ευτυχισμένο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Interview Magazine», ο Μάθιου ΜακΚόναχι αναφέρθηκε στην περίοδο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και να αποστασιοποιηθεί από το Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός ήταν απογοητευμένος από τους ρόλους που του πρότειναν παραγωγοί και σκηνοθέτες και ένιωσε την ανάγκη να απομακρυνθεί και να καταπιαστεί με άλλα πράγματα.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι ένιωσε παγιδευμένος στο πρότυπο του πρωταγωνιστή ρομαντικών και κωμικών ταινιών και πήρε την κατάσταση στα χέρια του. «Τα χρόνια που πρωταγωνιστούσα στις com-rom ταινίες, είχα τόσο πολλά να δώσω σε αυτές, οι οποίες αποτέλεσαν επιτυχίες για μένα. Ωστόσο, ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα, συνεπώς έπρεπε να φύγω από το Χόλιγουντ», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παύσης, ο Μάθιου ΜακΚόναχι εξήγησε πως είχε πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις με τη σύζυγό του σχετικά με την καριέρα του και πως πέρασε πολύ ποιοτικό χρόνο με τα τρία παιδιά τους. Παράλληλα, αποκάλυψε πως σκέφτηκε να ασχοληθεί με άλλα επαγγέλματα, όμως αυτή η σκέψη γρήγορα έφυγε.

Jenny.Gr
instagram

«Σκέφτηκα ότι έφυγα από το Χόλιγουντ και βγήκα από τη λωρίδα μου, όμως εκείνο μου έλεγε ότι έπρεπε να είχα μείνει μέσα. Οι ημέρες ήταν μεγάλες. Αλλά είχα αποφασίσει ότι αυτό έπρεπε να κάνω, οπότε δεν θα εγκατέλειπα τον στόχο μου. Ήταν τρομακτικό, γιατί δεν ήξερα, αν θα έβγαινα ποτέ από την έρημο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Τελικά, ο Μάθιου ΜακΚόναχι επέστρεψε στην υποκριτική με δραματικούς ρόλους και δικαιώθηκε. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στις ταινίες «The Lincoln Lawyer», «The Wolf of Wall Street» και «The Dallas Buyers Club», η οποία του χάρισε ένα Όσκαρ το 2014.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.