CELEBRITIES

Έμα Στόουν: «Όλη τη ζωή μου συστηνόμουν ως Έμιλι, είμαι εντάξει, όπως και με το Έμα»


JTeam

21 Ιουνίου 2024

Έμα Στόουν: «Όλη τη ζωή μου συστηνόμουν ως Έμιλι, είμαι εντάξει, όπως και με το Έμα»
Splash by Ideal Image
Η Έμα Στόουν αποκάλυψε τον περασμένο Απρίλιο πως το βαπτιστικό όνομά της είναι Έμιλι

Η Έμα Στόουν βλέπει την καριέρα της να έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, αφού έχει καταφέρει να κατέχει μία από τις θέσεις της λίστας με τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς παγκοσμίως. Αυτή τη σεζόν, μονοπώλησε το ενδιαφέρον (κι όχι άδικα) ως «Μπέλα Μπάξτερ» από την πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».

Πριν από περίπου δύο μήνες, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, η Έμα Στόουν είχε κάνει μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως το βαφτιστικό όνομά της είναι Έμιλι και πως θα ήθελε να τη φωνάζουν με αυτό. Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, γιατί τόσα χρόνια χρησιμοποιεί το Έμα, η ίδια εξήγησε πως, όταν εγγράφηκε στο SAG-AFTRA, υπήρχε άλλη ηθοποιός που ονομαζόταν Έμιλι Στόουν και συνεπώς δεν μπορούσε να λέγεται έτσι.

Καλεσμένη, λοιπόν, στην εκπομπή «Today» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Τζέσι Πλέμονς, η Έμα Στόουν αναφέρθηκε σε αυτή την αλλαγή του ονόματός της, μετά από ερώτηση του παρουσιαστή. «Μόλις σε φώναξα Έμα. Χρησιμοποιούμε ακόμα το Έμα ή μόνο το Έμιλι; Υπήρξε κάποια σύγχυση σχετικά με το όνομά σου», είπε ο Κρεγκ Μέλβιν.

Τότε, η Έμα ή Έμιλι Στόουν θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και διευκρίνισε: «Είμαι εντάξει με όποιο από τα δύο ονόματα κι αν με φωνάζεις. Αλήθεια. Αλλά το κανονικό όνομά μου είναι Έμιλι». Όταν ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε γιατί επέτρεπε σε όλους να τη φωνάζουν Έμα όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια απάντησε με τον δικό της τρόπο: «Σκέψου το σαν να καταχωρείς μια επιχείρηση, που δεν μπορεί να έχει το ίδιο όνομα με κάποια άλλη».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ισχυρίστηκε στη συνέχεια, πως όλη τη ζωή της συστηνόταν ως Έμιλι Στόουν, ωστόσο στον επαγγελματικό χώρο το Έμα είναι το όνομα που επικρατεί, αλλά και αυτό που την έχει συνδυάσει ολόκληρος ο πλανήτης. Συνεπώς, το αποδέχεται, επισημαίνοντας, όμως, πως το βαφτιστικό όνομά της είναι άλλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS