CELEBRITIES

Η Κέιτ Γουίνσλετ λέει πως οι ρομαντικές σκηνές στον Τιτανικό ήταν «εφιαλτικές» και «χάλια»


JTeam

21 Ιουνίου 2024

Η Κέιτ Γουίνσλετ λέει πως οι ρομαντικές σκηνές στον Τιτανικό ήταν «εφιαλτικές» και «χάλια»
Και το φιλί με τον ΝτιΚάπριο δεν της άρεσε καθόλου

Το φιλί της Κέιτ Γουίνσλετ και του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στον Τιτανικό, είναι από τα πιο ωραία φιλιά στο σινεμά. Είναι γλυκό, είναι ρομαντικό, μοιάζει πανεύκολο -ε, δεν ήταν τίποτα από όλα αυτά. Αυτό αποκάλυψε η ηθοποιός στο Vanity Fair, αντιδρώντας σε κάποιες εμβληματικές σκηνές που έχει παίξει.

Η Κέιτ Γουίνσλετ είπε ότι έπρεπε να γυρίζουν τη σκηνή ξανά και ξανά, και πολλές φορές έπρεπε να ξαναφτιάχνουν το μακιγιάζ τους.

«Κατέληγα να μοιάζω πασαλειμμένη με μπάρα καραμέλα-σοκολάτα μετά από κάθε λήψη, επειδή το μακιγιάζ του (Λίο) ξέβαφε πάνω μου», είπε. «Κι εκείνος έμοιαζε σαν να έλειπε κάτι από το πρόσωπο του επειδή είχε ένα μεγάλο κατάχλωμο σημάδι, από το δικό μου μακιγιάζ που ξέβαφε πάνω του».

Είπε, επίσης, ότι η σκηνή που έλεγε «Jack, I’m flying» και μας έκανε να κλαίμε, στα 12 χρόνια μας, ήταν «εφιάλτης» και «χάλια» επειδή ο ΝτιΚάπριο δεν σταματούσε να γελάει.

«Έπρεπε να το γυρίσουμε τέσσερις φορές λόγω του φωτισμού… Ο Τζέιμς Κάμερον (ο σκηνοθέτης της ταινίας) ήθελε να είναι συγκεκριμένο το φως προφανώς», δήλωσε η Γουίνσλετ. «Οπότε έπρεπε να κρύβομαι εδώ κι εκεί», συνέχισε, δείχνοντας την μπλούζα της, «από τη μία πλευρά είχα το μέικ απ και τα πινέλα του (ΝτιΚάπριο), από την άλλη μεριά τα δικά μου. Και, ανάμεσα στις λήψεις, ουσιαστικά μας έβαφα ξανά».

Εκτός από το μακιγιάζ, είχαν πρόβλημα και με τα ρούχα. «Το κοιτάζω και βλέπω μόνο πόσο δεν μπορούσα να αναπνεύσω σε αυτόν τον καταραμένο κορσέ», τόνισε, σχολιάζοντας τη σκηνή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.