CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: «Πολλοί εμπλέκονται στον θάνατό του», σύμφωνα με την αστυνομία


JTeam

26 Ιουνίου 2024

Μάθιου Πέρι: «Πολλοί εμπλέκονται στον θάνατό του», σύμφωνα με την αστυνομία
Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα

Πριν από περίπου έναν μήνα, οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως ξεκινούν έρευνα, προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο που έδωσε στον Μάθιου Πέρι υπερβολική ποσότητα κεταμίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τον θάνατό του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο διάσημος ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή του, μετά από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης» στον οργανισμό του.

Στο πλευρό της αστυνομίας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε, στάθηκαν από την πρώτη στιγμή οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στη σειρά «Friends», αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονταν στο οικείο περιβάλλον του. Τα ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του είναι πολλά και οι αρχές καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως αποκαλύπτει το «Page six», η έρευνα προχωράει κανονικά και, μάλιστα, η αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι δεν ευθύνεται μόνο ένας άνθρωπος, αλλά περισσότεροι. Ωστόσο, ακόμα το πεδίο δεν έχει ξεκαθαριστεί και συνεπώς είναι νωρίς για να μιλήσουν με πρόσωπα και ονόματα.

Στο παρελθόν, ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τη χρήση κεταμίνης, αφού αποτελεί ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και τη θεραπεία της κατάθλιψης. Εν αντιθέση με όσα πιστεύαμε, ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί τότε πως η κεταμίνη δεν του άρεσε, γιατί τον έκανε να νιώθει ότι πεθαίνει.

Μετά τον θάνατό του, ο γιατρός Μπάνκολε Τζόνσον υποστήριξε πως ο Μάθιου Πέρι «πιθανότατα είχε λάβει παράνομα την κεταμίνη» και την κατανάλωσε για «ψυχαγωγικούς λόγους». Έμελλε, όμως, να αποβεί μοιραία για τη ζωή του. Η αστυνομία προσπαθεί να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ, ερευνώντας τις επαφές του ηθοποιού, ώστε να φτάσει στην άκρη του νήματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.