CELEBRITIES

H Κάρα Ντελεβίν μιλάει για τον εθισμό στο αλκοόλ: «Μέθυσα για πρώτη φορά στα 8 μου»


JTeam

8 Ιουλίου 2024

H Κάρα Ντελεβίν μιλάει για τον εθισμό στο αλκοόλ: «Μέθυσα για πρώτη φορά στα 8 μου»
Splash by Ideal Image
Η Κάρα Ντελεβίν σε μια εξομολόγηση για την πρόωρη και απότομη είσοδό της στον κόσμο του αλκοόλ

Η Κάρα Ντελεβίν, στα 31 χρόνια της, διανύει μία από τις πιο ώριμες, «καθαρές» και δημιουργικές περιόδους της ζωής της. Είναι συνειδητοποιημένη, σίγουρη για κάθε βήμα της, αφού το μυαλό και η σκέψη της είναι οι σύμμαχοί της σε κάθε της απόφαση. Την τελευταία διετία, η ζωή του διάσημου μοντέλου έχει αλλάξει ριζικά, καθώς έχει απεξαρτηθεί από τον εθισμό στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

Μιλώντας στους «Sunday Times», η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με το αλκοόλ. Όπως είπε, ήταν μόλις οκτώ ετών και βρισκόταν καλεσμένη στον γάμο της θείας της. Το μοντέλο περιέγραψε πως δεν είχε απλώς δοκιμάσει αλκοόλ, αλλά είχε μεθύσει. «Μέθυσα για πρώτη φορά, στον γάμο της θείας μου το 2001. Ήμουν οκτώ ετών, λίγο τρελή ηλικία για να μεθύσεις», δήλωσε.

Σχετικά με τις καταχρήσεις, η Κάρα Ντελεβίν εξήγησε πως πίνοντας αλκοόλ και παίρνοντας να ναρκωτικά, θεωρούσε λανθασμένα ότι θα καταφέρει να διαχειριστεί όσα συνέβαιναν στη ζωή της. Τελικά, αυτό δεν έγινε ποτέ, με την ίδια να νιώθει την ψυχολογία της να πέφτει συνεχώς, αγγίζοντας τα όρια της κατάθλιψης.

«Πίστευα ότι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά θα με βοηθούσαν να ανταπεξέλθω. Αλλά δεν το έκαναν, αντιθέτως με έκαναν λυπημένη και με έριξαν σε κατάθλιψη. Νιώθω ότι πλέον, έχω πάρει πίσω τη δύναμή μου. Πλέον, δεν με ελέγχει τίποτα», ήταν τα λόγια της Κάρα Ντελεβίν, που εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει αφήσει οριστικά πίσω της το κεφάλαιο των καταχρήσεων.

Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να πηγαίνει στα πάρτι, τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ που είναι καλεσμένη, χωρίς, ωστόσο να καταναλώνει αλκοόλ. Όπως εξήγησε, αυτό δεν είναι κάτι που την ενοχλεί, ούτε την επηρεάζει, αφού έχει αποφασίσει ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Συνεπώς, πλέον διασκεδάζει ούσα νηφάλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.