CELEBRITIES

Η Κάρα Ντελεβίν για την αποτοξίνωση, τη νηφαλιότητα και τη σύντροφό της: «Τώρα είμαι σταθερή. Είμαι πιο ήρεμη»


Τόνια Τζάφερη

25 Ιουλίου 2023

Η Κάρα Ντελεβίν για την αποτοξίνωση, τη νηφαλιότητα και τη σύντροφό της: «Τώρα είμαι σταθερή. Είμαι πιο ήρεμη»
@caradelevingne / instagram
«Η αποτοξίνωσή μου από το αλκοόλ, άξιζε κάθε δευτερόλεπτο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κάρα Ντελεβίν

Στο εξώφυλλο Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle UK πρωταγωνιστεί η Κάρα Ντελεβίν, παραχωρώντας μια αποκλειστική συνέντευξη, στην οποία μιλά ανοιχτά για τα όσα συνέβησαν στη ζωή της τους τελευταίους, όχι και τόσο εύκολους μήνες.

Η συζήτηση εστιάζει στην αποτοξίνωση της από το αλκοόλ, αλλά και στη νέα της σύντροφο. Να σημειωθεί πως το περασμένο φθινόπωρο, το 30χρονο μοντέλο είχε απαθανατιστεί σε πολύ άσχημη κατάσταση, και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Oι εικόνες που τη βλέπουμε ξυπόλητη στο αεροδρόμιο του Los Angeles, με βρώμικα ρούχα και σε απόλυτη σύγχυση, απασχολούν μέχρι και σήμερα. Πολλοί ήταν και οι συνεργάτες της, που είχαν ανησυχήσει έντονα για την κατάσταση της υγείας της.


Παραδεχόμενη πως οι φωτογραφίες ήταν «σπαρακτικές» και πως βρισκόταν σε «κακή κατάσταση», η Κάρα Ντελεβίν εξήγησε ότι η συμπεριφορά της, συνδεόταν με την επίδραση της πανδημίας αλλά και τον περασμένο Αύγουστο, ο οποίος ήταν πολύ δύσκολος για εκείνη, αφού πήρε την απόφαση να κόψει το αλκοόλ.

Σχετικά με την απόφαση της να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, η ίδια δηλώνει πως άξιζε κάθε κόπο: «Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ στιγμές που να σκεφτώ: "Δεν αξίζει τον κόπο"» είπε αρχικά. «Αξίζει κάθε δευτερόλεπτο. Απλά δεν ξέρω τι θα χρειαζόταν για να το εγκαταλείψω. Τώρα είμαι σταθερή. Είμαι πιο ήρεμη».


Παράλληλα, η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε σαν να της έφυγε ένα βάρος μετά την απεξάρτηση της: «Για πολύ καιρό, ένιωθα ότι έκρυβα πολλά από τους ανθρώπους που με θαύμαζαν. Επιτέλους, νιώθω ότι μπορώ να είμαι ελεύθερη και ο εαυτός μου, πλήρως» είπε.

Μοιράστηκε επίσης μερικά σχόλια για τη σχέση της με την μουσικό Λία Μαρί Μέισον (γνωστή ως Μίνκε), κάτι το οποίο δεν συνηθίζει καθόλου. «Η κοπέλα μου ήταν πραγματικά υπέροχη στο να με συστήσει σε πολλά πράγματα και ανθρώπους. Το να είμαι με την σύντροφό μου, σε αυτή τη σχέση - είναι τόσα εκείνα που ήρθαν ταυτόχρονα και έκαναν τόσο ευτυχισμένη και άνετη με τον εαυτό μου».

Το μοντέλο προσπαθεί ακόμη να βρει τις ισορροπίες της, ανάμεσα στη δημόσια ζωή και τα ψυχικά τραύματα του παρελθόντος. Όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας, για την Κάρα όμως, αυτές συμβαίνουν στη δημόσια σφαίρα, κάνοντας το πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο. Τόσο εμείς, όσο και οι θαυμαστές της νιώθουν ικανοποίηση από την επιστροφή του μοντέλου, και από το γεγονός πως είναι καλύτερα στην υγεία της, χάρη στην αποτοξίνωση. Ο δρόμος προς τη νηφαλιότητα όμως, θα είναι συνεχής και μεγαλός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.