CELEBRITIES

Κάρα Ντελεβίν: Το φιλί με την κοπέλα της στο Wimbledon και η άβολη στιγμή με δημοσιογράφο


JTeam

11 Ιουλίου 2023

Κάρα Ντελεβίν: Το φιλί με την κοπέλα της στο Wimbledon και η άβολη στιγμή με δημοσιογράφο
Splash News
Μία αμήχανη στιγμή με δημοσιογράφο που μάλλον δεν ξέρει σέβεται τα όρια και ένα γλυκό φιλί - όλα, στο ίδιο άρθρο

Η Κάρα Ντελεβίν πήγε στο Wimbledon και είχε σκοπό να περάσει τέλεια. Φόρεσε ένα oversized σακάκι Ralph Lauren, μαύρη μπλούζα, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, γυαλιά aviator, chunky boots – ήταν τέλεια, κατάλαβες. Κάθισε ανάμεσα στη σύντροφό της και τη Σιένα Μίλερ, απολάμβανε τον αγώνα και ο φακός την πέτυχε τη στιγμή που αντάλλαξε ένα γλυκό φιλί με την κοπέλα της. Ήταν, γενικά, μία ωραία μέρα.

Ο λόγος που όλοι μιλούν για αυτήν την ωραία μέρα, όμως, πέρα από το φιλί ενός ζευγαριού, είναι μία αμήχανη στιγμή της Κάρα, από την Κυριακή. Δεν ήταν αμήχανη εξ αρχής – θα μπορούσε να είναι μία απλή στιγμή, αν δεν την είχε κάνει άβολη ένας δημοσιογράφος.

Η Κάρα Ντελεβίν βρισκόταν στο Σίλβερστοουν, με αφορμή το βρετανικό Grand Prix της Formula 1, όταν την πλησίασε ο ρεπόρτερ του Sky F1 TV, Μάρτιν Μπραντλ. Εκείνος, την πλησίασε για μία συνέντευξη. Εκείνη, αρνήθηκε καθώς έτσι της υπέδειξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων που ήταν δίπλα της. Του είπε «όχι», δηλαδή, επειδή της είπαν να μην δεχτεί. Κι ο Μπραντλ της απάντησε πως δεν επιτρεπόταν το «όχι» της. Ήταν ένας διάλογος αρκετά άβολος, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος του δημοσιογράφου και να την κατακρίνουν στο Twitter. Το θέμα είναι πως κανείς δεν υποχρεούται να πει τίποτα, σε κανέναν – ούτε ένας από τους celebrities που πέρασαν από εκεί πριν ξεκινήσει ο αγώνας, δεν χρωστά δηλώσεις.

Και λες, εντάξει, μία συνέντευξη που δεν δόθηκε είναι, σιγά το πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα, όμως, με τον συγκεκριμένο ρεπόρτερ, ο οποίος φαίνεται να έχει χόμπι το «στρίμωγμα» των διασήμων για μία δήλωση.

Πίσω στο 2021, για παράδειγμα, πλησίασε τη Μέγκαν Δι Στάλιον στο αμερικανικό Grand Prix και της ζήτησε να του ραπάρει. Προφανώς και αρνήθηκε – τότε, εκείνος προσπάθησε να της κάνει άλλες ερωτήσεις και χρειάστηκε να επέμβει ο συωματοφύλακάς της. Το αποτέλεσμα; Έχει όνομα και λέγεται «Brandle Clause» και δεν επιτρέπει στους σωματοφύλακες να πλησιάζουν στο σημείο, ώστε αυτός να μπορεί να πλησιάζει κόσμο ευκολότερα.

Πίσω στην Κάρα Ντελεβίν. όμως. Έχει δώσει τεράστιες συνεντεύξεις και έχει μιλήσει για τα πάντα – από τον εθισμό της σε ουσίες, μέχρι τη σεξουαλικότητα και την οικογένειά της. Μία συνέντευξη 30 δευτερολέπτων δεν θα τη σκότωνε. Την αρνήθηκε, όμως, και ήταν δικαίωμά της να το κάνει. Μαζί με δικό της δικαίωμα, ήταν υποχρέωση του Μπραντλ να το δεχτεί. Είδε τον υπεύθυνο PR να της λέει να πει όχι, είδε την ίδια να κάνει ένα βήμα πίσω. Επέλεξε να την πιέσει, λέγοντάς της πως «το πρόβλημα είναι πως όλοι πρέπει να μιλήσουν τώρα». Στη συνέχεια, η Ντελεβίν υποστήριξε πως εν μπορούσε να ακούσει τίποτα, για να πάρει τη σαρκαστική απάντηση: «Είμαι σίγουρος πως αυτό θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον».

Το ότι εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η μάχη μεταξύ του Μπραντλ και των celebrities θα πρέπει να αφυπνίσει το Sky. Το κανάλι θα μπορούσε να προσλάβει έναν εργαζόμενο που θα προπορευόταν, θα έβρισκε εκείνους που θέλουν να μιλήσουν στον ρεπόρτερ και όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Το 2023, δεν υπάρχουν δικαιολογίες – κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει όρια, και κανείς δεν μπορεί να υποθέτει ότι η F1 είναι πιο σημαντική από τα θέλω ενός ατόμου. Κι όταν όλο αυτό προέρχεται από έναν παρουσιαστή που αποτυγχάνει διαχρονικά να σεβαστεί τα παραπάνω όρια, που δεν ενδιαφέρεται ούτε ελάχιστα για να μάθει τα σωστά τους ονόματα και μιλάει άσχημα για τους εν δυνάμει συνεντευξιαζόμενους, όταν του αρνούνται, καταλαβαίνεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.