CELEBRITIES

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά του - Όσα αποκάλυψε ανώνυμη πηγή


JTeam

10 Ιουλίου 2024

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά του -  Όσα αποκάλυψε ανώνυμη πηγή
SPLASH via Ideal Image
«Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό»

Σχεδόν πριν έναν μήνα, έγινε γνωστό πως η Σιλό Πιτ, η 18χρονη (πλέον) κόρη των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, επέλεξε στην ημέρα των γενεθλίων της να υποβάλλει επίσημα αίτηση για την αλλαγή του επίθετού της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σιλό, θέλει να αποκαλείται πλέον Σιλό Τζολί. Με απλά λόγια, δεν θα θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα της. Και δεν είναι η μόνη, όπως φαίνεται.

Στα νεότερα της υπόθεσης, μια ανώνυμη πηγή δήλωσε – και ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φανταζόμασταν, στο περιοδικό People, ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει «σχεδόν καμία επαφή» με τα ενήλικα παιδιά του. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει σχέσεις με τα μικρότερα. «Δεν έχει ουσιαστικά καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι περιορισμένη τους τελευταίους μήνες, λόγω του προγράμματος των γυρισμάτων του», σημείωσε η πηγή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πιτ βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του «F1». Η ίδια πηγή, είπε στο περιοδικό «ότι η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τον περισσότερο χρόνο, αλλά σύμφωνα με τη συμφωνία τους, έχει επισκέψεις με τα μικρότερα παιδιά».

Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, μια άλλη πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, αποκάλυψε ότι ο Μπραντ Πιτ «είναι ενήμερος και αναστατωμένος» για την αλλαγή του ονόματος της Σιλό. «Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο για τον Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.