CELEBRITIES

Η Σάνεν Ντόχερτι έφυγε από τη ζωή - Αντίο, Μπρέντα των παιδικών μας χρόνων


JTeam

14 Ιουλίου 2024

Η Σάνεν Ντόχερτι έφυγε από τη ζωή - Αντίο, Μπρέντα των παιδικών μας χρόνων
Splash by Ideal Image
Έσβησε στα 53 της χρόνια μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Η Σάνεν Ντόχερτι, η αγαπημένη Μπρέντα των παιδικών μας -πρωταγωνιστούσε στη σειρά φαινόμενο - «Beverly Hills, 90210»- πέθανε στα 53 της χρόνια, ύστερα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση γνωστοποίησε αποκλειστικά στο People η εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού, Λέσλι Σλόαν.

Η ανακοίνωσή της λιτή και περιεκτική, σαν μαχαιριά στην καρδιά: «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν εν ειρήνη».

Η μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, κάτι που θέλησε να το μοιραστεί με όλους.

Η ίδια έκανε όλες τις απαραίτητες θεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας και τα κατάφερε, αφού για αρκετό διάστημα ο καρκίνος ήταν σε ύφεση.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα και συγεκριμένα, τον Ιούνιο του 2023, εμφανίστηκε ξανά - αυτή τη φορά στο κεφάλι - με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι βρίσκεται στο στάδιο 4.

Το τελευταίο διάστημα, όπως είχε εξομολογηθεί στο podcast της «Let's Be Clear» η σκέψη της ήταν στη μητέρα της και στο τι θα κάνει αν εκείνη πεθάνει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη, αν πεθάνω πριν από αυτήν».

Jenny.Gr
Splash News

Ο άπιστος σύζυγός της

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της και συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως λίγο πριν μπει για χειρουργείο -για να αφαιρέσει τον όγκο που είχε στον εγκέφαλό της, τον Ιανουάριο- έμαθε πως ο άντρας της την απατούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο λόγος για τον Κερτ Ισβαριένκο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 11 χρόνια.

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ουσιαστικά ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια. Δεν πήγα μαζί του σε αυτό το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι εκείνος μου ξεκαθάρισε πως ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν μπορούσα όμως, να κάνω μια τέτοια επέμβαση, ενώ ήταν κι εκείνος εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη», ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια.

Αντίο λοιπόν, Μπρέντα των παιδικών μας χρόνων. Φεύγεις και μαζί σου παίρνεις όλες τις ωραίες αναμνήσεις μας.

Τότε που ήμασταν μικροί, γεμάτοι χαρά και αισιοδοξία, μακριά από προβλήματα, καθημερινές υποχρεώσεις και deadlines και το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να μάθουμε πως θα πήγαινε το ραντεβού σου με τον Ντίλαν.

Τώρα που θα σμίξετε ξανά, δώστου ένα φιλί από όλους μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.