CELEBRITIES

Η Έμμα Ρόμπερτς αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στα social media


JTeam

17 Ιουλίου 2024

Η Έμμα Ρόμπερτς αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στα social media
Instagram @emmaroberts
Η γνωστή ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση της με τον Κόντι Τζον

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Έμμα Ρόμπερτς στους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, αποκαλύπτοντας πως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Κόντι Τζον.

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια του «American Horror Story» και ο επίσης ηθοποιός Κόντι Τζον έγιναν ζευγάρι το 2022, αμέσως μετά το τέλος του γάμου εκείνης με τον Γκάρετ Χέντλουντ. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τότε τη σχέση του, ωστόσο προτιμούσε να κρατάει χαμηλό προφίλ. Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, έκανε το επόμενο βήμα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον γάμο τους.

Τόσο η Έμμα Ρόμπερτς όσο και ο Κόντι Τζον είναι κατενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη, γεγονός που είναι ολοφάνερο στη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. «Βάζω αυτό εδώ, πριν το πει η μαμά μου σε όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Είναι πολύ ικανοποιημένη με τον Κόντι Τζον και απολαμβάνουν τη σχέση τους και τον χρόνο μαζί. Οι φίλοι και η οικογένειά τους είναι χαρούμενοι και για τους δύο και πιστεύουν ότι είναι ένα υπέροχο ζευγάρι», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Cosmopolitan.

Να θυμίσουμε πως πριν από τη σχέση της με τον Κόντι Τζον, η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Έμμα Ρόμπερτς, υπήρξε παντρεμένη για τρία χρόνια με τον Γκάρετ Χέντλουντ και μαζί απέκτησαν έναν γιο, ο οποίος είναι σήμερα τριών ετών.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.