CELEBRITIES

Αγωγή της Πρισίλα Πρίσλεϊ σε πρώην συνεργάτιδά της– Υποστηρίζει ότι υπέστη οικονομική κακοποίηση


JTeam

20 Ιουλίου 2024

Αγωγή της Πρισίλα Πρίσλεϊ σε πρώην συνεργάτιδά της– Υποστηρίζει ότι υπέστη οικονομική κακοποίηση
Instagram
Ισχυρίζεται ότι μια γυναίκα, η Μπριγκίτε Κρουζ την εκμεταλλεύτηκε και της έκλεψε 1 εκατομμύριο δολάρια

Ο δικηγόρος της Πρισίλα Πρίσλεϊ, Μάρτι Σίνγκερ, κατέθεσε αγωγή υποστηρίζοντας ότι μια γυναίκα - το όνομά της είναι, Μπριγκίτε Κρουζ- την εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να της αποσπάσει 1 εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το PEOPLE.

Η νομική ομάδα πάντως της γυναίκας που κατηγορείται, σε δήλωσή τους στο ίδιο μέσο, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επειδή δεν μας έχει επιδοθεί αντίγραφο της αγωγής. Ειδοποιήσαμε τους δικηγόρους της κ. Πρίσλεϊ ότι δεν έχουμε αντίγραφο αυτής της αγωγής, αλλά δεν έχουν απαντήσει».

Στην αγωγή της Πρισίλα Πρίσλεϊ – εκτός από την Κρουζ εξαπολύει κατηγορίες και για τους Κέβιν Φιάλκο, Βαχέ Σισλιάν, Λιν Γουόκερ Ράιτ και Priscilla Presley Partners – ισχυρίζεται ότι η η Κρουζ, ιδρύτρια της Kruse GWS Auctions, είχε τον έλεγχο των οικονομικών της και μάλιστα την ανάγκασε σε μια «μορφή υποταγμένης δουλείας».

Μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να «κερδίσει την εμπιστοσύνη της, απομονώνοντάς την από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της και κάνοντας την να πιστέψει ότι θα ήταν σε καλά χέρια».

Και συνεχίζει: «Την έπεισαν ότι όλοι οι πρώην σύμβουλοί της ήταν είτε δόλιοι είτε ανίκανοι και ότι άφηνε εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι ως αποτέλεσμα της κακής διαχείρισής τους».

Επιπλέον τονίζεται ότι: «Απομονώνοντάς την και βυθίζοντας τους εαυτούς τους σε κάθε πτυχή της ζωής της, οι εναγόμενοι κατάφεραν να την παρακινήσουν με δόλιο τρόπο να τους δώσει πληρεξούσιο, έλεγχο της οικογένειάς της και των προσωπικών της καταπιστευμάτων και έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών».

Η γνωριμία της Πρισίλα με την Κρουζ

Σύμφωνα με όσα γράφονται στις σελίδες της αγωγής, οι δυο τους άρχισαν να εργάζονται μαζί από το τέλος του 2021. Λίγο μετά η Κρουζ απέκτησε πρόσβαση στα οικονομικά της Πρισίλα. Τότε οι νέοι σύμβουλοι της είπαν με δόλο ότι ήταν οικονομικά ασταθής και ότι «δεν θα επιβίωνε χωρίς τη δυνατότητά τους να εκμεταλλευτούν το όνομα και την εικόνα της για λογαριασμό της».

Μετέπεια δημιούργησε εταιρείες όπου οι συνεργάτες της λάμβαναν το 80% του εισοδήματός της και της έμεναν πολύ λίγα, ενώ έφτασαν μέχρι και να υπεξαιρέσουν χρήματα από τη βιογραφική ταινία «Priscilla» που σκηνοθέτησε η Σοφία Κόπολα.

Τα υπόλοιπα όπως φαίνεται θα τα μάθουμε στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.