CELEBRITIES

«Το μόνο που θέλαμε ήταν να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία της Σάνεν Ντόχερτι, να πεθάνει ως διαζευγμένη γυναίκα»


JTeam

21 Ιουλίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι
© Getty Images/ Neilson Barnard
Οι φίλοι της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή στα 53 χρόνια μιλούν για τις τελευταίες στιγμές της και τη μάχη που έδωσε να πάρει διαζύγιο

Η Σάνεν Ντόχερτι, η αγαπημένη Μπρέντα που μας συντρόφευε με τις περιπέτειές της στο Μπέβερλι Χιλς -κάθε Τρίτη βράδυ στις 21.10 συντονιζόμασταν όλοι στο Mega- έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στο Μαλιμπού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δίπλα της ήταν όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποί της, αυτοί που της στάθηκαν σε κάθε δυσκολία και της έδιναν κουράγιο και θάρρος να προχωρήσει και να μην το βάλει στιγμή κάτω, οι οποίοι είχαν τον ίδιο φόβο: Να μην καταφέρει ο πρώην σύζυγός της και πάρει τα χρήματά της.

Ναι, ο Κερτ Ισβαριένκο, τον οποίο η ηθοποιός είχε κατηγορήσει δημόσια ότι την είχε απατήσει, θα μπορούσε να αναλάβει νομικά την περιουσία της μετά τον θάνατό της και κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβεί.

Το διαζύγιό τους υπογράφηκε μόλις λίγες ώρες πριν η Σάνεν Ντόχερι φύγει από τη ζωή στα 53 της, μετά από 9 χρόνια μάχης με τον καρκίνο του μαστού που τελικά επεκτάθηκε στον εγκέφαλο και τα οστά της.

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ άσχημα», δήλωσε ένας φίλος της στο Page Six. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πάλεψε τόσο σκληρά, και είναι τόσο άδικο. Πέθανε πριν το διαζύγιο μπορέσει να πάρει τη σφραγίδα του δικαστηρίου. Το μόνο που θέλαμε ήταν να πραγματοποιηθεί η τελευταία επιθυμία της, να πεθάνει ως διαζευγμένη γυναίκα».

Τα δικαστικά έγγραφα που ανέβασε το Page Six δείχνουν ότι υπέγραψε την κατάθεση την Παρασκευή 12 Ιουλίου και πως δεν είχε ακόμα οριστικοποιηθεί κατά τη στιγμή του θανάτου της, το βράδυ του Σαββάτου.

Η δικηγόρος της μάλιστα, Λάουρα Βάσερ, ήταν αυτή που δούλεψε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα πριν από το τέλος της για να μπορέσει να διασφαλίσει ότι το διαζύγιό της θα μπορούσε να κατατεθεί.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

«Οι φίλοι της Σάνεν ήταν έξαλλοι με τον Κερτ. Ήταν απατεώνας και είχε παράνομη σχέση. Πίστευε ότι την απατούσε με πολλές γυναίκες - ενώ εκείνη είχε καρκίνο. Δεν μπορείς να το συγχωρέσεις αυτό», δήλωσε μια πηγή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η φίλη της, Τάρα Φουριάνι, η οποία υπογράμμισε πως εκείνος πρόσθεσε τόσο πόνο και δυστυχία στη ζωή της, αφού δεν ήταν «αξιοπρεπής άνθρωπος» και δεν έδειξε «λίγη ανθρωπιά στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του».

Όπως ανέφερε μάλιστα το TMZ , ένας δικαστής οικογενειακού δικαίου έκανε δεκτή την τελευταία επιθυμία της σταρ και υπέγραψε το διαζύγιο τη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τον θάνατό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.