CELEBRITIES

Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Μετά από 9 μήνες σχέσης, σκέφτονται τον γάμο


JTeam

25 Ιουλίου 2024

Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Μετά από 9 μήνες σχέσης, σκέφτονται τον γάμο
Getty Images/ Gotham
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ ζουν έναν παράφορο έρωτα και επιθυμούν την επισημοποίησή του

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δυο τους είναι μαζί από τα τέλη του 2023 και παρά τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν, είναι full in love και κάνουν σχέδια για το κοινό μέλλον τους. Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις εννιά μήνες, όμως τα συναισθήματά τους είναι βαθιά και η αγάπη τους συνεχώς μεγαλώνει.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι θέλουν και τι όχι από τη ζωή τους. Οι απόψεις τους συγκλίνουν, γεγονός που τους χαροποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί μια ακόμα πιο σταθερή βάση για τη σχέση τους. Ο 49χρονος ηθοποιός δεν άργησε να εκφράσει στο 29χρονο supermodel την επιθυμία του να κάνουν το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας τη σχέση τους με έναν γάμο.

Πέρα από τον γάμο, η απόκτηση ενός παιδιού βρίσκεται στη λίστα με τις επιθυμίες του ζευγαριού, το οποίο θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Να θυμίσουμε πως τόσο ο Μπράντλεϊ Κούπερ όσο και η Τζίτζι Χαντίντ έχουν ήδη από μία κόρη. Εκείνος είναι πατέρας της 7χρονης Λέα, από τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ και εκείνη είναι μητέρα της 3χρονης Κάι, από τη σχέση της με τον Ζέιν Μάλικ.

«Ο Μπράντλεϊ έχει ήδη αποφασίσει ότι θα ζητήσει από την Τζίτζι να τον παντρευτεί. Συζήτησαν για την οικογένεια και τον γάμο από νωρίς στη σχέση τους. Είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και είναι στα σχέδιά τους εδώ και καιρό και τώρα είναι απλά θέμα του πότε», δήλωσε πηγή του ζευγαριού στη Daily Mail.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Μπορεί η σχέση του ζευγαριού να μην άργησε να δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αυτούς τους εννέα μήνες που είναι μαζί, κρατάει χαμηλό προφίλ. Οι δημόσιες εμφανίσεις είναι περιορισμένες, ενώ κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει σε συνέντευξή του για τον δεσμό τους. Ο ένας έχει γνωρίσει τα παιδιά του άλλου και περνούν χρόνο μαζί σαν μια οικογένεια.

«Ο Μπράντλεϊ έχει γνωρίσει τον Ζέιν. Όλοι έχουν προχωρήσει και είναι αφοσιωμένοι γονείς, οπότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Έχουν έρθει σε επαφή πολλές φορές όταν βρίσκονται με τα παιδιά τους. Επιπλέον, η κόρη της Τζίτζι Χαντίντ και του Ζέιν Μάλικ τα πηγαίνει τόσο καλά με την κόρη του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ. Σχεδόν συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδελφή της. Έχουν κάθε πρόθεση να γίνουν μια μεικτή λειτουργική οικογένεια», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ σκοπεύει μόλις ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά και να αφοσιωθεί στη σχέση του με την Τζίτζι Χαντίντ, προσφέροντάς της όσα πιστεύει ότι της αξίζουν.

«Το να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο είναι κάτι που δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα», κατέληξε η πηγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.