CELEBRITIES

Η Αντέλ αρραβωνιάστηκε - Η πρόταση στο Λονδίνο και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 4 καρατίων


JTeam

27 Ιουλίου 2024

Η Αντέλ αρραβωνιάστηκε - Η πρόταση στο Λονδίνο και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 4 καρατίων
Instagram @adele
Η τραγουδίστρια και ο Ριτς Πολ ετοιμάζονται για το γάμο τους

Η Αντέλ και ο σύντροφός της, Ριτς Πολ μόλις αρραβωνιάστηκαν και αυτό είναι επίσημο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα ότι οι δυο είχαν μέχρι και παντρευτεί κρυφά.

Ο ατζέντης του μπάσκετ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, της έκανε πρόταση γάμου την περασμένη Πέμπτη, στην γενέτειρα της τραγουδίστριας, το Λονδίνο.

Η ίδια εννοείται πως είπε αμέσως ναι στην πρόταση - συνοδεύτηκε και από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων- και έσπευσε αμέσως να μοιραστεί τα υπέροχα νέα με την οικογένεια και όλους τους κοντινούς της ανθρώπους.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Ο Ριτς σχεδίασε η πρόταση γάμου να γίνει στη γενέτειρά της και της έδωσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Η Αντέλ πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι οι θαυμαστές θεωρούν ότι είναι ήδη παντρεμένοι. Το γιόρτασαν μάλιστα με σαμπάνια στο Chiltern Firehouse το επόμενο βράδυ».

Αν όλα πάνε καλά και φάμε σύντομα κουφέτα, ο γάμος αυτός θα είναι ο δεύτερος για την τραγουδίστρια και έχει ήδη έναν γιο, τον Άντζελο. Και ο Ριτς πάντως έχει τρία παιδιά.

«Θέλω να κάνω άλλα πράγματα»

Αυτο το διάστημα η Αντέλ βρίσκεται στην Αμερική και κάνει συναυλίες που όπως είναι λογικό και επόμενο στέφτονται από απόλυτη επιτυχία. Παρόλα αυτά η ίδια παραχώρησε σέντευξη στο γερμανικό ZDF και αποκάλυψε πως στα μελλοντικά σχέδιά της δεν περιλαμβάνεται η μουσική.

«Δεν έχω κανένα σχέδιο για νέα μουσική. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα. Θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο», δήλωσε.

Σύμφωνα με τη Sun, η βοηθός της έχει ήδη επιστρέψει στο Λονδίνο και προετοιμάζει και τη δική της επιστροφή.

«Είναι όλα μέρος μιας ευρύτερης επιθυμίας της για επιστροφή στην πατρίδα της και μόλις τελειώσουν οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, θα γυρίσει. Η βοηθός της έχει ήδη μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Αντέλ θα την ακολουθήσει. Ακριβώς όπως και στο ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι η Αντέλ επιστρέφει στην πατρίδα της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS