CELEBRITIES

Η Μπέτι Μίντλερ και ο σύζυγός της κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια εδώ και 40 χρόνια


JTeam

28 Ιουλίου 2024

Η Μπέτι Μίντλερ και ο σύζυγός της κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια εδώ και 40 χρόνια
Instagram
Και αυτό είναι το μυστικό του άκρως επιτυχημένου γάμου τους

H Μπέτι Μίντλερ, η θέα της κωμωδίας που μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στη μεγάλη οθόνη αλλά και πολλά τραγούδια με την υπέροχη φωνή της, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της το μυστικό της για τον 40χρονο γάμο της με τον σύζυγό της, Μάρτιν φον Χάσελμπεργκ.

Ποιο είναι αυτό; Μα ότι κοιμούνται σε «ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες» από τότε που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας στις 16 Δεκεμβρίου 1984.

Όσον αφορά στον λόγο, αυτός είναι απλός, αλλά ουσιαστικός και σωτήριος - και σίγουρα πολλές από εσάς θα ταυτιστείτε, αν κάθε βράδυ περνάτε την ίδια κατάσταση- αφού όπως η ίδια τόνισε στο «Entertainment Tonight»: «Ο σύζυγός μου ροχαλίζει».

Η γνωριμία και ο γάμος σε χρόνο ρεκόρ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν. Μετά από μόλις έξι εβδομάδες σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το επομενο βήμα.

«Είμαι πολύ παρορμητική», δήλωσε η Μίντλερ σε άλλη εκπομπή νωρίτερα αυτόν τον μήνα σχετικά με τη σχέση τους και κατόπιν πρόσθεσε: «Πήγαμε στο Λας Βέγκας και παντρευτήκαμε από έναν μιμητή του Έλβις, πάντα μια καλή ιδέα».

Στην πορεία είπε: «Ήξερα αμέσως ότι ο Μάρτιν ήταν εξωφρενικός όταν τον πρωτογνώρισα. Μου άρεσε το γεγονός ότι δεν φοβόταν να είναι διαφορετικός, ότι ήταν αουτσάιντερ όπως είμαι κι εγώ, ότι δεν εφησυχάζει, ότι δεν ανήκει στη μάζα».

Τι τους κρατάει μαζί τόσα πολλά χρόνια

«Είναι καλύτερο να διαλέγεις τους αγώνες σου με σύνεση και να διαλογίζεσαι, να μένεις ήρεμος», δήλωσε η ηθοποιός στο People το 2014.

«Μην πηγαίνετε από το μηδέν στο 60 σε δύο δευτερόλεπτα. Απλά μείνετε ήρεμοι και προσπαθήστε να αναπνέετε. Μην μειώνετε ο ένας τον άλλον. Μην απαξιώνετε ο ένας τον άλλον. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε ο ένας τον άλλον λάθος όλη την ώρα. Μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλον. Σταματήστε να επιρρίπτετε ευθύνες», ήταν μια ακόμα συμβουλή που έδωσε στην ίδια συνέντευξη.

«Η επίρριψη ευθυνών, νομίζω, είναι το χειρότερο. Είναι τόσο [εύκολο να το κάνεις], επειδή δεν θέλεις να σηκώσεις εσύ το βάρος. Θέλεις να το ρίξεις σε κάποιον άλλο. Αλλά ειλικρινά, πρέπει να μάθεις να μην το κάνεις αυτό».... Και εννοείται ότι θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.