CELEBRITIES

Η Σάρον Στόουν θα εγκαταλείψει τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ξανά ο Τραμπ


JTeam

28 Ιουλίου 2024

Η Σάρον Στόουν θα εγκαταλείψει τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ξανά ο Τραμπ
Instagram
«Βλέπω κάποιον να κατεβαίνει για αξίωμα με μια πλατφόρμα μίσους και καταπίεσης», δήλωσε χαρακτηριστικά

Το Χόλιγουντ και οι εκλογές στις ΗΠΑ πάνε πακέτο. Οι διασημότεροι εκπρόσωποι της Παραμυθούπολης δεν στέκονται αμέτοχοι μπροστά στην υποψηφιότητα του Τραμπ, αλλά παίρνουν θέση δημόσια, θέλοντας να αποτρέψουν τη νίκη του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια τον προέτρεψε να παραιτηθεί λίγες ημέρες πριν το κάνει.

Επίσης η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Κέιτι Πέρι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις, ενώ λίγο καιρό πριν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δήλωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κάλπη».

Η περίπτωση της Σάρον Στόουν

Τώρα ήρθε η σειρά της Σάρον Στόουν, η οποία σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τη χώρα για μια νέα ζωή - αρχή στην Ευρώπη, αν τελικά ο Τραμπ κόψει το νήμα πρώτος τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Η ηθοποιός, τόνισε αυτή την εβδομάδα ότι είναι έτοιμη να τα μαζέψει και να φύγει. «Σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα σπίτι στην Ιταλία. Νομίζω ότι είναι μια έξυπνη επένδυση αυτή τη στιγμή».

Επίσης σχολίασε στη MailOnline: «Αυτή είναι μία από τις πρώτες φορές στη ζωή μου που πραγματικά βλέπω κάποιον να κατεβαίνει για αξίωμα με μια πλατφόρμα μίσους και καταπίεσης».

Άτομο από το στενό της περιβάλλον υποστήριξε ότι έχει ήδη περάσει χρόνο ψάχνοντας για σπίτι στη Γαλλική Ριβιέρα, πριν τελικά καταλήξει στην Ιταλία.

«Η Σάρον έχει ένα πολύ όμορφο σπίτι με τα παιδιά της στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά ξέρω ότι είχε κοιτάξει για κατοικίες στην Αντίμπ (πόλη της Γαλλίας). Αυτό έγινε πριν από μερικά χρόνια, χωρίς να το προχωρήσει», ήταν τα ακριβή του λόγια.

Αυτό το διάστημα πάντως η ίδια ετοιμάζει μια έκθεση ζωγραφικής της στη Ρώμη και μια έκθεση στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.