CELEBRITIES

Ο Τζέι Ντι Βανς απαντά στα σχόλια της Τζένιφερ Άνιστον: «Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου»


JTeam

28 Ιουλίου 2024

Ο Τζέι Ντι Βανς απαντά στα σχόλια της Τζένιφερ Άνιστον: «Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου»
Splash News
Όλα άρχισαν με την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός για τις «δυστυχισμένες, άτεκνες κυρίες με γάτες»

Η κόντρα μεταξύ της Τζένιφερ Άνιστον και του υποψήφιου αντιπροέδρου του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις τους για τις «δυστυχισμένες, άτεκνες κυρίες με γάτες» που κυβερνούν τους Δημοκρατικούς, με στόχο την Κάμαλα Χάρις, παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Ήδη στην Αμερική έχει δημιουργηθεί χαμός με πολλά μέσα να δίνουν συγχαρητήρια στην Τζένιφερ για το θάρρος της γνώμης της και να κάνουν ακόμα και λόγο ότι είναι ζήτημα χρόνου η καθαίρεσή του από τον υποψήφιο πρόεδρο Τραμπ.

Ας θυμηθούμε όμως πως άρχισαν όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε ένα story στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο σχολίασε τις δηλώσεις του αυτές.

Η ίδια το έκανε ως μια γυναίκα που δεν κατάφερε να αποκτήσει μέχρι σήμερα παιδιά αν και το προσπάθησε πολύ, με αρκετές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις που δυστυχώς δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα.

«Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες το story της Τζένιφερ Άνιστον

Η απάντηση του Τζέι Ντι Βανς στην Τζένιφερ Άνιστον

Τώρα, ο ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Αντιπρόεδρος επανήλθε στο συγκεκριμένο θέμα, σχολιάζοντας το story της Άνιστον που όπως ήταν λογικό και επόμενο έγινε viral, στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι.

«Αυτό είναι αηδιαστικό, επειδή η κόρη μου είναι 2 ετών. Και δεύτερον, αν είχε προβλήματα γονιμότητας, όπως είπα σε εκείνη την ομιλία, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να προσπαθήσω να τη βοηθήσω γιατί πιστεύω ότι οι οικογένειες και τα μωρά είναι καλό πράγμα», ήταν η συγκεκριμένη δήλωσή του.

Κάτι μας λέει πως το θέμα δεν θα κλείσει εδώ, αλλά πως σύντομα θα έχουμε την απάντηση της Τζένιφερ Άνιστον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.