CELEBRITIES

Ο Παξ, ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ παραμένει στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα


JTeam

4 Αυγούστου 2024

Ο Παξ, ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ παραμένει στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα
Getty Images/Bruce Glikas
Πηγές αποκαλύπτουν ότι ο 20χρονος είχε πολλά ατυχήματα και με αυτοκίνητα

Ο Παξ, ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, παραμένει στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με την ηλεκτρική του μοτοσικλέτα. Αυτό ανέφεραν πηγές στο Page Six.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Παξ, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας του τη Δευτέρα (29/07) και ήταν απλά σοκαριστικό, αφού ήταν αναίσθητος γαι πολύ ώρα και κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν στο σημείο οι τραυματιοφορείς για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ένα απίστευτο ατύχημα, ενώ οι γιατροί, από την πρώτη στιγμή φοβήθηκαν ότι μπορεί να είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Από την ημέρα πάντως του ατυχήματος μέχρι και σήμερα στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί, ενώ ο πατέρας του, Μπραντ Πιτ, δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον δει αν και έχει προσπαθήσει πολλές φορές.

Ανησυχία για τον Παξ

Το ατύχημα είναι μόνο το τελευταίο περιστατικό που προκαλεί ανησυχία για τον 20χρονο, για τον οποίο πολλές πηγές είπαν στο Page Six ότι έχει γίνει όλο και πιο προβληματικός.

Γι' αυτό και Αντζελίνα Τζολί φέρεται να έχει ζητήσει βοήθεια. Συγκεκριμένα το ίδιο μέσο έφερε στο φως ότι αυτή την εβδομάδα ο Παξ είχε πολλά ατυχήματα με την ηλεκτρική του μηχανή πριν από το ατύχημα της Δευτέρας και σχεδόν ποτέ δεν φοράει κράνος.

«Οι φίλοι του ανησυχούν γι' αυτόν», αποκάλυψε μια πηγή. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν».

Μια άλλη πηγή είπε ότι ο Παξ δεν έχει τρακάρει μόνο ηλεκτρικές μηχανές, αλλά και αυτοκίνητα.

«Είχε μια σειρά από ατυχήματα με αυτοκίνητα. Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα. Ο Παξ είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα κάνει ό, τι μπορεί για να τον βοηθήσει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.