CELEBRITIES

Αλέν Ντελόν: Οι τελευταίες φωτογραφίες του Γάλλου ζεν πρεμιέ, έναν μήνα πριν από τον θάνατό του


JTeam

19 Αυγούστου 2024

Αλέν Ντελόν: Οι τελευταίες φωτογραφίες του Γάλλου ζεν πρεμιέ, έναν μήνα πριν από τον θάνατό του
Getty Images @Kurt Krieger - Corbis
Ο Αλέν Ντελόν πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Ο Αλέν Ντελόν άφησε την τελευταία πνοή του το πρωί της 18ης Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών, προκαλώντας παγκόσμιο μούδιασμα και θλίψη. Ο γοητευτικός ηθοποιός του γαλλικού - κι όχι μόνο - σινεμά έκλεισε για πάντα τα μάτια του, βάζοντας τελεία σε ένα τεράστιο και σπουδαίο κομμάτι του κινηματογράφου.

Τα τελευταία χρόνια, ο Αλέν Ντελόν αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και είχε αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας την προσωπική ηρεμία. Το 2019, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο έμελλε να επηρεάσει πολύ την κατάστασή του, καθώς είχε ήδη διαγνωστεί με καρκίνο στους λεμφαδένες. Ο ηθοποιός, όμως, δεν «λύγισε» και έδωσε με γενναιότητα τη μάχη του.

Μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε, ο Αλέν Ντελόν πέρασε μια μεγάλη περίοδο ανάρρωσης μακριά από τα κοσμοπολίτικα στέκια και τη βαβούρα, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία του. Το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε και τότε ήταν που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Έναν μήνα πριν από τον θάνατό του και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου, η κόρη του, Ανούσκα, είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο IG δύο φωτογραφίες του πατέρα της και καταξιωμένου ηθοποιού κατά τη διάρκεια και μετά το κούρεμά του. Ο Αλέν Ντελόν πόζαρε με σοβαρό ύφος στον φακό, δείχνοντας το νέο look του. Τα λόγια της συγκινούν.

«Γιατί ό,τι κι αν συμβεί, όπως λένε, "το σόου πρέπει να συνεχιστεί". Ο Ντελόν θα είναι πάντα ο Ντελόν. Πάντα όμορφος. Πάντα άψογος. Πάντα κομψός. Σαν το καλό κρασί. Αιώνια σπουδαίος. (Πόσο όμορφος νόμιζα ότι ήταν. Κι εκείνος νόμιζε ότι ήταν όμορφος. Με τη σύμφωνη γνώμη του, όπως πάντα)», έγραψε η Ανούσκα στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.