CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπάθησε πολύ να σώσει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ - «Εκείνος έχει ένα σκοτάδι μέσα του»


JTeam

25 Αυγούστου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπάθησε πολύ να σώσει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ - «Εκείνος έχει ένα σκοτάδι μέσα του»
Getty Images/Arturo Holmes
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν είναι πλέον ζευγάρι

Ήταν φήμη και επιβεβαιώθηκε. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πήραν διαζύγιο, μετά από δύο χρόνια γάμου. Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, η τραγουδίστρια κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον άλλοτε αγαπημένο της σύντροφο. Παρά τις προσπάθειές της, αυτή η σχέση δεν είχε (και πάλι) happy end.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως η αιτία του χωρισμού τους είναι οι ατέλειωτες διαφωνίες τους. Τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν σχεδόν έναν χρόνο πριν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος. Το πρώην ζευγάρι είχε διαφορετική άποψη σχετικά με τη δημοσιότητα που έλαβε ο γάμος τους.

Ωστόσο, η πραγματική κρίση φημολογείται ότι ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη. Οι διενέξεις ήταν καθημερινό φαινόμενο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Μπεν Άφλεκ να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία και να νοικιάσει ένα άλλο σπίτι, κοντά σε αυτό της πρώην συζύγου του και μητέρα των παιδιών του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε να είναι ξανά μαζί με τον Μπεν Άφλεκ

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κερδίσει ξανά τον Μπεν Άφλεκ. Η επιθυμία της να είναι μαζί του ήταν πιο δυνατή από οποιαδήποτε διαφωνία. Η ίδια μέχρι και την τελευταία στιγμή έτρεφε ελπίδες ότι θα τα ξαναβρούν, όμως τελικά οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

«Τον αγαπάει και θα τον αγαπάει πάντα, αυτό είναι το πρόβλημα. Πίστευε πραγματικά ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που έχει ζήσει ποτέ, είχε την ευκαιρία να ζήσει το παραμύθι. Απλά έπρεπε να αναρωτηθεί ποιος είναι ο άντρας στην ιστορία», δήλωσε στο «Page Six».

Η ίδια πηγή ανέφερε πως ο Μπεν Άφλεκ έχει ένα σκοτάδι μέσα του, στο οποίο η Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπορούσε να δώσει φως ό,τι κι αν έκανε: «Ο Μπεν έχει ένα σκοτάδι πάνω του που κανένας άλλος δεν μπορεί να διορθώσει. Η πρώην σύζυγός του δεν μπορούσε να το φτιάξει. Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε σε αυτό όλα όσα είχε, όλη της την καρδιά».

Και κατέληξε: «Θα έκανε τα πάντα για να λειτουργήσει αυτό. Δεν την ένοιαζε η κριτική, η γελοιοποίηση, ούτε όλοι αυτοί που της έλεγαν πως το να τα ξαναβρεί μαζί του είναι κακή ιδέα. Δεν ήθελε να το πιστέψει ότι δεν θα λειτουργήσει. Πίστευε αληθινά πως η αγάπη θα τα νικούσε όλα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.