CELEBRITIES

Φήμες λένε πως ο Μπεν Άφλεκ είναι ξανά μαζί με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ισχύουν;


JTeam

23 Αυγούστου 2024

Φήμες λένε πως ο Μπεν Άφλεκ είναι ξανά μαζί με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ισχύουν;
Getty Images / @Bauer-Griffin
Το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ έχει συνοδευτεί από πληθώρα δημοσιευμάτων, μεταξύ των οποίων εμπλέκεται και η Τζένιφερ Γκάρνερ

Παρά το γεγονός πως αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν, τους προηγούμενους μήνες, την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να περνούν κρίση στον γάμο τους, οι θαυμαστές τους δεν ήθελαν να πιστέψουν πως η ρομαντική επανασύνδεση θα έφτανε, τελικά, σε διαζύγιο. Γι’αυτό και έσκασε σαν βόμβα η ανακοίνωση του χωρισμού, του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονται στην επικαιρότητα, με πληθώρα δημοσιευμάτων να αναλύουν τους λόγους που έφτασαν στον χωρισμό, αλλά και να ανατροφοδοτούν φήμες, όπως για παράδειγμα, αυτή που θέλει τον ηθοποιό να τα ξαναβρίσκει με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Αφορμή γι’αυτές τις φήμες στάθηκε αφενός το ότι οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις και συχνά εμφανίζονται δημόσια, αφετέρου γιατί αν δεν προστεθεί λίγο drama στην όλη υπόθεση διαζυγίου, δεν γίνεται. Πόσο αληθεύει η επανασύνδεση Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ;

Jenny.Gr
Getty Images/ David Livingston

Το ερώτημα αυτό έχει μία και μοναδική απάντηση, «καθόλου». Άτομο από το περιβάλλον της Γκάρνερ, δήλωσε στο TMZ πως τίποτα από όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες δεν ισχύουν, καθώς η ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον Τζον Μίλερ.

Μάλιστα, η Τζένιφερ Γκάρνερ φαίνεται πως είχε μεσολαβήσει για να μην χωρίσει το ζευγάρι, πόσω μάλλον όταν η σχέση της με την Λόπεζ είχε γίνει φιλική.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο, ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε ευδιάθετος μαζί με την Γκάρνερ και την κόρη τους, Βάιολετ. Αποβιβάστηκαν στο ιδιωτικό τους τζετ, προκειμένου να αφήσουν την 15χρονη στο Πανεπιστήμιο Yale.

Αφού δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ως ημερομηνία του χωρισμού τους, αναφέρθηκε η 26η Απριλίου. Κάτι που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που έγραφαν για πιθανό διαζύγιο. Σημειώνεται πως η κατάθεση έγινε την ημερομηνία που Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ θα γιόρταζαν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.