CELEBRITIES

Η σεξουαλική κακοποίηση της Μπρουκ Σίλντς σόκαρε τη μικρότερη κόρη της – Το έμαθε μαζί με όλους μέσα από το ντοκιμαντέρ της


JTeam

31 Αυγούστου 2024

Η σεξουαλική κακοποίηση της Μπρουκ Σίλντς σόκαρε τη μικρότερη κόρη της – Το έμαθε μαζί με όλους μέσα από το ντοκιμαντέρ της
Instagram
«Ποτέ δεν θα είμαι εντάξει με ό,τι κακό της έχει συμβεί»

Η μικρότερη κόρη της Μπρουκ Σιλντς, Γκρίερ Χένσι αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν γνώριζε τίποτα για την σεξουαλική κακοποίηση της μητέρας της, μέχρι που είδε το ντοκιμαντέρ της, με τίτλο «Pretty Baby» και το έμαθε την ίδια στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ίδια ανέφερε στο περιοδικό People, για του οποίου το εξώφυλλο φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό και την μεγαλύτερη αδερφή της, πως η μητέρα της δεν της είχε μιλήσει ποτέ γι' αυτό ανοιχτά.

Να σου θυμίσουμε πως η Μπρουκ Σίλντς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ, στα 20 της και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του.

«Ήταν λάθος στην επικοινωνία μας»

«Δεν την προετοίμασα. Ήταν λάθος στην επικοινωνία μας. Είχα εξηγήσει ότι ήταν μια εξερεύνηση της σεξουαλικοποίησης των γυναικών στον κλάδο μου, αλλά σκεφτόμουν ότι επειδή είχαμε μια τόσο σταθερή, υγιή, αρκετά φυσιολογική σχέση και δεν είμαι εντελώς διαλυμένη ότι θα έλεγε ‘πέρασες πολλά αλλά κοίταξε που είσαι σήμερα’», εξομολογήθηκε η Μπρουκ Σιλντς.

Το σοκ όμως ήταν μεγάλο. «Έμαθα για πράγματα την ίδια στιγμή που τα έμαθε και ο κόσμος και το πήρα τόσο βαθιά και προσωπικά. Δεν μπορούσα καν να το δω», πρόσθεσε η Γκρίερ.

Jenny.Gr
Instagram

Τέλος, από την πλευρά της, η Μπρουκ Σίλντς έσπευσε να συμπληρώσει: «Της είπα ότι ‘έχει happy ending’ και μου είπε ‘δεν θα είμαι ποτέ εντάξει με το να σκέφτομαι ότι κάτι κακό σου συνέβη’. Αισθάνθηκε αβοήθητη και ως μητέρα κάνω λάθη».

Όσα είχε πει η Μπρουκ Σιλντς για την σεξουαλική της κακοποίηση

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο ντοκιμαντέρ της αλλά και σε συνέντευξή της στο περιοδικό People όλα όσα έζησε πριν από τριάντα χρόνια.

«Πήγαμε για δείπνο γιατί νόμιζα ότι θα έβρισκα δουλειά. Με προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου με βίασε. Δεν αντιστάθηκα. Απλά πάγωσα».

Στη συνέχεια η ίδια, κατηγόρησε τον εαυτό της επειδή πήγε στο δωμάτιό του ή επειδή ήπιε ένα ποτό στο δείπνο. «Ήταν πολύ εύκολο να βγαίνω από το σώμα μου σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είχα την επιλογή να το παλέψω, οπότε απλώς δεν ήμουν εκεί πνευματικά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.