CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: Το έμμεσο μήνυμα στον Μπεν Άφλεκ, μετά την αίτηση διαζυγίου - «Ανθίζει και είναι αδιατάρακτη»


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Το έμμεσο μήνυμα στον Μπεν Άφλεκ, μετά την αίτηση διαζυγίου - «Ανθίζει και είναι αδιατάρακτη»
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθεί να προχωρήσει παρακάτω, μετά τον δύσκολο χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ

Τι κι αν βρέθηκαν στο επίκεντρο του πλανήτη, τι κι αν όλοι μιλούσαν για τον θυελλώδη έρωτα που ζούσαν, τι κι αν έδειχναν να «λιώνουν» ο ένας για τον άλλον, αυτή η ιστορία δεν είχε happy end. Και φυσικά, αναφερόμαστε στη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, οι οποίοι χωρίζουν μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Τελικά, η δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, είχε την ίδια κατάληξη με την πρώτη. Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ζωντανό τον γάμο τους και να βρει λύση στις διαφωνίες τους, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε είχε ξεκινήσει.

Ο Μπεν Άφλεκ ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία, αφήνοντας πίσω του τη Τζένιφερ Λόπεζ. Από τον περασμένο Απρίλιο που έφυγε από την έπαυλη που αγόρασαν μαζί για να στεγάσουν τον έρωτά τους, έκοψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια προσπαθούσε να «σώσει» τον γάμο τους.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει μια πικρία για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Μπεν Άφλεκ τα προβλήματα στον γάμο τους, την ίδια στιγμή που εκείνος φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και αδιαφορεί για το παρελθόν. Ο ηθοποιός έχει βάλει τελεία σε αυτό το κεφάλαιο και επιθυμεί να συνεχίσει, εστιάζοντας στα πρόσωπα που τον κάνουν να χαμογελά.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από το πρόσφατο παρόν της. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχει και μία, στην οποία σημειώνεται σε ένα T-shirt: «Ανθίζει και είναι αδιατάρακτη, σε απόσταση από όλους και ήσυχη».

Πολλοί ήταν εκείνοι, λοιπόν, που υποστήριξαν πως πρόκειται για ένα δυνατό μήνυμα με παραλήπτη τον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.