CELEBRITIES

Ψευδές δημοσίευμα έβαλε στο στόχαστρο Κικίλια-Μπαλατσινού: Η αλήθεια για τη χειραποσκευή που δεν υπήρχε


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2024

Ψευδές δημοσίευμα έβαλε στο στόχαστρο Κικίλια-Μπαλατσινού: Η αλήθεια για τη χειραποσκευή που δεν υπήρχε
Eurokinissi / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Έντονη αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού για ψευδές δημοσίευμα περί «προνομιακής της μεταχείρισης»

Ένα ψευδές δημοσίευμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού, σχετικά με πρόσφατο αεροπορικό της ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έκανε λόγο για «δήθεν προνομιακή της μεταχείριση» σε βάρος μάλιστα του βουλευτή Γιώργου Σταμάτη.

Αναφορικά με πληροφορίες, ο κ.. Σταμάτης έκπληκτος επικοινώνησε με τον εκδότη του ομίλου «Παραπολιτικά» για το δημοσίευμα του Power Game, στον οποίο επισήμανε ότι όντως βρισκόταν και είδε ότι τόσο η Τζένη Μπαλατσίνου όσο και ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας δεν είχαν μαζί τους καμία χειραποσκευή.

Η Τζένη Μπαλατσινού, μέσω story στο instagram, απάντησε στο δημοσίευμα και διέψευσε όλα όσα αυτό αναφέρει. Μάλιστα τονίζει ότι πρέπει να σταματήσουν να στοχοποιούνται χωρίς λόγο οι οικογένειες των πολιτικών.

Αναλυτικά το story της Τζένης Μπαλατσινού:

«Η εβδομάδα μου ξεκίνησε με ένα "παραπολιτικό" στην ομότιτλη εφημερίδα, που με αφορούσε ως "συζύγου του Υπουργού".

Το fake news περιέγραφε μια δήθεν προνομιακή μεταχείριση στο αεροπλάνο για τη χειραποσκευή μου, που από τσάντα χειρός την οποία κρατούσα μαζί μου στη θέση μου, περιεγράφηκε σαν "πραμάτεια", η οποία μάλιστα κατέλαβε τον χώρο χειραποσκευών του βουλευτή κ. Σταμάτη. Το παραπολιτικό που στηλίτευε τον δήθεν νεποτισμό της "οικογένειας Κικίλια" έχει μηδενική σχέση με την πραγματικότητα, είναι αποκύημα φαντασίας ή προϊόν παραπληροφόρησης που κανείς δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει αν όχι μέσω εμού, έστω μέσω του βουλευτή κ. Σταμάτη.

Είναι πολύ λυπηρό ότι σε μια περίοδο που η ποιότητα της δημοκρατίας μας δοκιμάζεται από παραπληροφόρηση και fake news, μεγάλα ΜΜΕ φιλοξενούν αβασάνιστα τέτοιες ψευδείς "ειδήσεις".

Προφανώς και η αποκατάσταση είναι επιβεβλημένη κι άμεση, αλλά η μεγαλύτερη αποκατάσταση θα είναι στο εξής να μην στοχοποιούνται ψευδώς και άκριτα, ειδικά με μομφές σε ηθικό επίπεδο οικογένειες πολιτικών, απλά και μόνο επειδή είναι οικογένειες πολιτικών», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού σε insta story της.

Με πληροφορίες από το Reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.