CELEBRITIES

Πώς είναι να είσαι παντρεμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ; Ο πρώτος σύζυγός της αποκαλύπτει τα πάντα


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς είναι να είσαι παντρεμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ; Ο πρώτος σύζυγός της αποκαλύπτει τα πάντα
Getty Images
Ο Ojani Noa την παντρεύτηκε το 1997 και είναι ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που την γνώρισε και την ερωτεύτηκε πριν γίνει μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη

Αν θες απάντηση σε αυτό το καυτό ερώτημα που αφορά στην Τζένιφερ Λόπεζ, σου την έχουμε σε αυτό το άρθρο.

Και μάλιστα από τον πιο expert, τον πρώτο της σύζυγο, Ojani Noa, ο οποίος μίλησε στην daily mail για τον έγγαμο βίο τους, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες.

Αυτές μάλιστα έχουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, αφού αυτός ήταν ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που την γνώρισε, την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε το μακρινό 1997, πριν γίνει η αγαπημένη των φωτογράφων και του πλανήτη.

Jenny.Gr
Instagram

«Αισθάνομαι ότι όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν πλέον»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, «Blood and Wine» και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 22 Φεβρουαρίου1997, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 1998, πήραν διαζύγιο.

«Ήμουν ο πρώτος, ο πρωτοπόρος. Ήμουν εκεί στην αρχή της καριέρας της και την υποστήριζα, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειές της. Ήμουν πολύ καλός σύζυγος γιατί πιστεύω στο γάμο. Όταν χωρίσαμε, μου ράγισε η καρδιά. Αισθάνομαι ότι όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν πλέον», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έβαλα πολύ χρόνο και προσπάθεια στη σχέση αυτή. Αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι στην κάμερα».

Ο 49χρονος σήμερα Ojani Noa εργάζεται ως personal trainer και ηθοποιός/παραγωγός. Ο ίδιος έφτασε στις ΗΠΑ παράνομα σε ηλικία 15 ετών, όταν ταξίδεψε από την Κούβα στη Φλόριντα με έξι φίλους του μέσα σε μια φουσκωτή σχεδία.

Άρχισε να δουλεύει για να βγάλει χρήματα, πλένοντας αμάξια και πιάτα στο εστιατόριο της τραγουδίστριας, Γκλόρια Έστεφαν. Εκεί μάλιστα γνώρισε και την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο ίδιος θυμάται ότι «ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Είχε επίσης ένα απίστευτο σώμα. Ακόμα το έχει». Την επόμενη ημέρα η Λατίνα σταρ πήγε ξανά στο μαγαζί και η βοηθός της μάλιστα ζήτησε από τον Ojani να τους σερβίρει.

Η ίδια βρισκόταν στην περιοχή για τα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» με τον Τζακ Νίκολσον και τον Μάικλ Κέιν. Όταν αυτά ολοκληρώθηκαν, η βοηθός της ανέλαβε ξανά δράση και τον κάλεσε σε ένα κοντινό club όπου όλοι οι συντελεστές θα διασκέδαζαν. Εκείνος πήγε και χόρεψαν και φιλήθηκαν -«σαν να γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον από πάντα», τόνισε στο ίδιο μέσο.

Την επόμενη η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε στο Λος Άντζελες και για εβδομάδες μιλούσαν για ώρες στο τηλέφωνο. «Τη ρώτησα: “Γιατί επέλεξες εμένα; Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος” και εκείνη μου απάντησε: “το ξέρω, αλλά είδα σε σένα κάτι ξεχωριστό που δεν είδα στους άλλους άντρες με τους οποίους δούλευα”».

Μετέπειτα ενσάρκωσε τον ρόλο της τραγουδίστριας Selena, η οποία πυροβολήθηκε από έναν εμμονικό θαυμαστή της και τότε ήταν που της έκανε την πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά στους ηθοποιούς και το συνεργείο που ζητωκραύγαζαν.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων κόστισε 15.000 δολάρια, πολύ πιο φτηνό από το πράσινο διαμάντι του Μπεν Άφλεκ, αξίας 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων -τότε όμως αυτό το ποσό ήταν μεγάλο.

«Μπορώ να καταλάβω τον Μπεν Άφλεκ»

Μετά το γάμο επισκέφτηκαν το Κι Γουέστ της Φλόριντα, καμία σχέση με το Παρίσι και την Ιταλία όπου πήγαινε με τον Μπεν.

«Σε κάποιες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτός τους ο Μπεν μοιάζει σαν να θέλει να είναι εκεί μαζί της, αλλά απλά να μην θέλει να τον φωτογραφίζουν. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Ο γάμος είναι για όλους, αλλά ο μήνας του μέλιτος είναι μια ιδιωτική στιγμή. Για μένα, μου φάνηκε σαν να έλεγε: “Κοιτάξτε μας – είμαστε σε ταξίδι του μέλιτος! [Ας] μας δουν όλοι”», υποστήριξε.

Και έσπευσε να συμπληρώσει: «Είχε τέσσερις καλούς συζύγους και την έχουν αγαπήσει και στο παρελθόν, οπότε δεν ξέρω πόση αγάπη χρειάζεται ή πόση αγάπη ψάχνει ακόμα».

Όλα όμως άλλαξαν όταν η επιθυμία της για δημόσια προσοχή μετά την Selena όλο και μεγάλωνε και πια δεν την ενοχλούσαν οι φωτογράφοι.

Αντίθετα εκείνος δεν περνούσε καθόλου καλά και έδειχνε στις φωτογραφίες βαριεστημένος και ενοχλημένος -σας θυμίζει κάποιον άλλον η περιγραφή του;

«Μισούσα να πηγαίνω στο κόκκινο χαλί»

«Μπορώ να σας πω από τη δική μου εμπειρία, ότι είχαμε διαφωνίες στο αυτοκίνητο και μετά από 20 λεπτά έπρεπε να καθίσουμε και να προσποιηθούμε ότι όλα ήταν καλά. Αλλά δεν μπορείς να προσποιείσαι τόσο πολύ. Όταν περνούσαμε άσχημα και βγαίναμε έξω ως ζευγάρι, είχα κι εγώ κακή διάθεση. Γιατί ήξερα ότι μέσα μου δεν ήμασταν καλά. Μισούσα να πηγαίνω στο κόκκινο χαλί. Προσπαθούσε να με πείσει να έρθω και εγώ έλεγα: “Με τίποτα. Δεν πρόκειται να προσποιηθώ”».

Ο ίδιος μάλιστα έδωσε τέλος στο γάμο τους και λίγες μέρες αργότερα έλαβε τα χαρτιά του διαζυγίου -φέρεται να έλαβε διακανονισμό 50.000 δολαρίων μετά τον χωρισμό τους, τον Ιανουάριο του 1998.

«Ποτέ δεν κοίταξα άλλη γυναίκα όσο ήμουν με την Τζένιφερ. Αλλά ένιωσα ότι με έβλεπαν σαν τον κακό της ιστορίας. Το περιβάλλον της ήθελε να την κάνουν να φαίνεται καλή εξαιτίας όλων όσων θα έβγαιναν – η ταινία, το άλμπουμ, και δεν ήθελαν κακή δημοσιότητα. Το έκαναν να ακούγεται σαν να μην ήθελα εγώ να είμαι μαζί της, ενώ ίσχυε το αντίθετο»

Ωστόσο, δεν κρατάει κακία στην πρώην σύζυγό του. «Δεν υπάρχουν καθόλου άσχημα αισθήματα. Θα ήμουν πάντα φίλος της. Συμπάσχω και με τους δύο γιατί το διαζύγιο είναι δύσκολο».

Η συμβουλή που της δίνει

«Να μείνει single για λίγο καιρό, πάρε 12 μήνες άδεια. Αν γνωρίσει κάποιον νέο σύντροφο, ίσως να το κρατήσει μυστικό και να μην παντρευτεί ξανά. Έχει μια καταπληκτική καριέρα και είναι μια σκληρά εργαζόμενη, όμορφη γυναίκα, αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι στην κάμερα. Θα έλεγα απλώς στην Τζεν: πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.