CELEBRITIES

Μπεν Άφλεκ: Δεν μπορούσε να μην αγγίζει τη Τζένιφερ Λόπεζ στην έξοδο, μετά το διαζύγιο - Υπάρχει ακόμα έλξη


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2024

Μπεν Άφλεκ: Δεν μπορούσε να μην αγγίζει τη Τζένιφερ Λόπεζ στην έξοδο, μετά το διαζύγιο - Υπάρχει ακόμα έλξη
Splash by Ideal Image
Τα έγγραφα του διαζυγίου κατατέθηκαν, όμως αυτός ο έρωτας φαίνεται πως δεν έχει σβήσει ακόμα

Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ: Μήπως, τελικά, δεν έχει έρθει ακόμα το φινάλε αυτής της σχέσης; Στις 20 Αυγούστου, η τραγουδίστρια επισκέφτηκε το δικαστήριο και έκανε αίτηση διαζυγίου, αναφέροντας πως από τα τέλη Απριλίου δεν είναι μαζί με τον ηθοποιό. Οι δυο τους πέρασαν μια περίοδο αποστασιοποίησης και μη επικοινωνίας, αποφασίζοντας τελικά να χωρίσουν.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι το διαζύγιό τους έχει δρομολογηθεί, οι παπαράτσι εντόπισαν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ σε κοινή έξοδο για φαγητό. Οι δυο τους περπατούσαν δίπλα - δίπλα και συνομιλούσαν χωρίς να έχουν κάποια άλλη επαφή - τουλάχιστον μπροστά τους φωτογράφους.

Ωστόσο, άνθρωποι που γευμάτιζαν στο ίδιο εστιατόριο υποστήριξαν ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου και αντάλλασσαν φιλιά, με την εικόνα τους να μην θυμίζει σε τίποτα αυτή ενός χωρισμένου ζευγαριού. Ο Μπεν Άφλεκ δεν μπορούσε να μην κρατάει το χέρι της Τζένιφερ Λόπεζ και ήταν ολοφάνερο πως υπάρχει ακόμα έλξη ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με το «Page Six», η ιδέα αυτής της συνάντησης ανήκει στον Μπεν Άφλεκ. Ο ηθοποιός θεώρησε σωστό να συναντηθούν όλοι μαζί - με τα παιδιά τους - και να περάσουν χρόνο, μετά από τόσο καιρό. Γνωρίζοντας ότι θα υπάρχουν φωτογράφοι έξω από το εστιατόριο, ήθελε να δείξει δημόσια πως είναι φίλοι με την πρώην σύζυγό του και πως το κλίμα ανάμεσά τους είναι καλό, μετά την απόφαση να χωρίσουν.

Ωστόσο, δεν υπολόγισε την προσωπική επιθυμία του. Η φλόγα δεν έχει σβήσει ακόμα. Μετά από αυτή τη συνάντηση κανείς δεν γνωρίζει αν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ θα επανεξετάσουν το ενδεχόμενο να είναι μαζί. Οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου πάντως συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.