CELEBRITIES

Τίποτα δεν τελείωσε: Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να φιλιούνται εν μέσω του διαζυγίου τους


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2024

Τίποτα δεν τελείωσε: Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να φιλιούνται εν μέσω του διαζυγίου τους
Getty Images @Bellocqimages/Bauer-Griffin
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μας έχουν πραγματικά μπερδέψει

Αν θεωρούσατε πως μετά την κατάθεση του διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ από τον Μπεν Άφλεκ και το τέλος του διετούς γάμου τους, θα σταματούσαμε να ασχολούμαστε μαζί τους, πέσατε έξω. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχουν κλείσει ακόμα το κεφάλαιο που τους συνδέει, παρά το γεγονός ότι έχει δρομολογηθεί η επισημοποίηση του διαζυγίου τους.

Σχεδόν έναν μήνα μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού τους, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συναντήθηκαν στο Μπέβερλι Χιλς, βγαίνοντας για φαγητό μαζί με τα παιδιά του ηθοποιού. Οι δυο τους εντοπίστηκαν να περπατούν δίπλα - δίπλα και να συνομιλούν, ενώ η τραγουδίστρια φορούσε στο χέρι της το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους περαστικούς. Αυτή η κίνηση αναμφίβολα ομολογεί πως ο Μπεν Άφλεκ δεν έχει «σβήσει» για τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ σε τρυφερές στιγμές, μετά την κατάθεση διαζυγίου

Παρά τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε και τις εντάσεις, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ κρατούν επαφή. Μετά το τέλος του γεύματος, μάλιστα, αναχώρησαν μαζί, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Όσοι βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο, υποστήριξαν, βέβαια, πως οι δυο τους φιλιόντουσαν και ήταν πιασμένοι χέρι - χέρι κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ναι, ναι σωστά διάβασες. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται μετά την κατάθεση των εγγράφων για τον χωρισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βράδυ της Παρασκευής (13/09) η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο να κρατιούνται χέρι - χέρι κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής στιγμής. Όλα δείχνουν πως επανεξετάζουν τα προβλήματα στον γάμο τους και απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί, μετά το περίεργο καλοκαίρι που έζησαν.

Από την άλλη, το TheNews ισχυρίζεται πως στη φωτογραφία που οι δυο τους βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να σκουπίζει δάκρυα και να είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Αν παρατηρήσεις με λίγη μεγαλύτερη προσοχή τις φωτογραφίες, βέβαια, τα μάτια της τραγουδίστριας δεν φαίνονται κλαμένα.

Όπως σε κάθε σχέση έτσι και σε αυτή, ο χρόνος είναι που τελικά θα δείξει ποιο θα είναι το μέλλον της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.