CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το απόλυτο revenge dress στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το απόλυτο revenge dress στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο
Instagram
«Δες τι έχασες» έγραψαν οι χρήστες των social media, απευθυνόμενοι στον Μπεν Άφλεκ

Η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable», είναι αυτή που συζητάμε όλοι μας σήμερα.

Και όχι γιατί ήταν η πρώτη της δημόσια στο κόκκινο χαλί μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε τον προηγούμενο μήνα και σηματοδοτεί και επίσημα τη λήξη του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ, αλλά για το revenge dress που επίλεξε να φορέσει.

Αυτό μάλιστα έκανε όλους τους χρήστες των social media να γράψουν με το που την είδαν: «Μπεν, δες τι έχασες».

Όλες οι λεπτομέρειες του look της

Το μακρύ φόρεμα από την Couture συλλογή Fall-Winter 24 της Tamara Ralph είχε μεταλλιζέ υφή, ήταν όλο καλυμένο με καθρέφτες και είχε δυο κάθετα σκισίματα στο πλάι.

Αν και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και σούπερ σέξι, η προσθήκη των τεσσάρων μαύρων βελούδινων φιόγκων του έδιναν μια ρομαντική πινελιά και είχαν και χρηστική αξία, αφού συγκρατούσαν τις καμπύλες της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της - έβαλαν εννοείται ξανά την υπογραφή της σε αυτήν οι στυλίστες της, Rob Zangardi και Mariel Haenn- με platform πέδιλα, Dolce & Gabbana, διαμαντένια κοσμήματα, Hassanzadeh και μια μικρή τσάντα, Judith Leiber.

Για την ιστορία ο Μπεν Άφλεκ, ο οποιός είναι παραγωγός της ταινίας, δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα.

Jenny.Gr
Instagram

Αντίθετα εκεί βρέθηκε ο στενός του φίλος και συμπαραγωγός, Ματ Ντέιμον, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Και κάπως έτσι η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε την εκδίκησή της, από έναν γάμο που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει και να μην τελειώσει, σε αντίθεση με τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος επέμενε να τραβήξουν άμεσα χωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.