CELEBRITIES

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε το λόγο που η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε χαρίσει στη μητέρα του ένα κολιέ της


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε το λόγο που η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε χαρίσει στη μητέρα του ένα κολιέ της
Shutterstock
Ο αγαπημένος Ρος από τα «Φιλαράκια» είχε την πρώτη του επαφή με το Χόλιγουντ πολύ πριν εμφανιστεί στη σειρά

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η αλλιώς ο Ρος, ένας από τους χαρακτήρες που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την all time classic σειρα, τα «Φιλαράκια», είχε την πρώτη του επαφή με το Χόλιγουντ πολύ πριν εμφανιστεί στη μικρή οθόνη.

Πώς; Μα μέσω της μητέρας του, η οποία ήταν μεγαλοδικηγόρος και συνεργαζόταν με τους διασημότερους εκπροσώπους της Παραμυθούπολης, όταν εκείνοι δεν μπορούσαν να λύσουν τις υποθέσεις τους μόνοι τους και χρειάζονταν τη βοήθειά της στους αγώνες που έδιναν για να δικαιωθούν.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο podcast, Origins του Cush Jumbo, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Αρλίν Κόλμαν-Σουίμερ ήταν «μια μεγάλη, ισχυρή δικηγόρος διαζυγίων» που έφτασε μέχρι και να εκπροσωπήσει σε υπόθεσή της την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Το γραφείο της «έγινε πολύ επιτυχημένο» και σύντομα πελάτες της ήταν οι επικαφαλείς των στούντιο και οι σύζυγοί τους.

«Η μητέρα μου κατέληξε να εκπροσωπεί την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το παιδικό της είδωλο. Επειδή μάλιστα έκανε τόσο καλή δουλειά, η Ελίζαμπεθ της έδωσε ένα από τα προσωπικά της κολιέ ως ένα είδος μπόνους δώρου στη μαμά μου», ολοκλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Ντέβιντ Σουίμερ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αν και όπως είναι γνωστό η Ελίζαμπεθ Τέιλορ παντρεύτηκε οχτώ φορές με 7 διαφορετικούς άντρες.

Όλοι μάλιστα οι γάμοι της κατέληξαν σε διαζύγια, εκτός από εκείνον με τον Μάικ Τοντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.