CELEBRITIES

Η Σαρλίζ Θερόν μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της από την επίσκεψή τους στη Disneyland


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σαρλίζ Θερόν μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της από την επίσκεψή τους στη Disneyland
Splash News
Η σταρ του Χόλιγουντ προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει μακριά τις δύο κόρες της από τα φλας της δημοσιότητας

Η Σαρλίζ Θερόν είναι πρώτα από όλα μητέρα. Ναι, ακόμα και τις στιγμές που περπατάει στα κόκκινα χαλιά, φορώντας δημιουργίες των διασημότερων σχεδιαστών μόδας ή πρωταγωνιστεί σε ταινίες που σπάνε τα ταμεία, το μυαλό της είναι πάντα στις δύο κόρες της.

Πρόκειται για την 11χρονη, Τζάκσον και την 7χρονη, Όγκουστ. Αυτές αποτελούν την έμπνευσή της, της δίνουν λαχτάρα για ζωή, την κάνουν να παρατηρεί τον κόσμο διαφορετικά και έτσι συνεχίζει το ταξίδι της μητρότητας με περισσότερη χαρά, ενδιαφέρον και γλυκιά προσμονή για όλα όσα θα ακολουθήσουν.

Jenny.Gr
Instagram

Αυτή τη φορά η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μια σειρά από σπάνια στιγμιότυπα μαζί τους, από την επίσκεψή τους στο αγαπημένο μέρος όλων των παιδιών.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η Disneyland, εκεί που η πραγματικότητηα με τη φαντασία και το όνειρο μπλέκονται αρμονικά και προσφέρουν υπέροχες στιγμές - εννοείται πως δεν υπάρχει όριο στην ηλικία και μπορούμε να αισθανόμαστε πάντα παιδιά, ανεξάρτητα με το τι γράφει η ταυτότητά μας, στην ημερομηνία γέννησης.

Δες το ποστ της Σαρλίζ Θερόν με τις κόρες της:

«Δεν είναι επίσημα η τρομακτική εποχή μέχρι να πάμε στη Disneyland», ήταν η λεζάντα που διάλεξε να συνοδέψει τις φωτογραφίες της. έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Όσα έχει πει για τη μητρότητα

Η σταρ του Χόλιγουντ υιοθέτησε την Τζάκσον το 2012 και την Όγκουστ το 2015.

«Ακόμη και όταν ήμουν σε σχέσεις, ήμουν πάντα ειλικρινής με τους συντρόφους μου, ότι η υιοθεσία ήταν το πώς θα έμοιαζε η οικογένειά μου μια μέρα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο People το 2018.

Jenny.Gr
Instagram

Και κατόπιν είχε προσθέσει: «Αυτό σίγουρα δεν ήταν μια δεύτερη επιλογή για μένα. Ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.