CELEBRITIES

«Ποια είμαι εγώ τώρα;» - Ο λόγος που η Εύα Μέντες νιώθει «χαμένη» βλέποντας τις κόρες της να μεγαλώνουν


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2024

«Ποια είμαι εγώ τώρα;» - Ο λόγος που η Εύα Μέντες νιώθει «χαμένη» βλέποντας τις κόρες της να μεγαλώνουν
Instagram
Το ταξίδι της μητρότητας μέσα από τα μάτια της

Η Έυα Μέντες έβαλε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της στο Χόλιγουντ όταν έγινε μητέρα, θέλοντας να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλωμα του πρώτου της παιδιού αρχικά και στη συνέχεια και του δεύτερου.

Σήμερα, οι κόρες που έχει αποκτήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ έχουν μεγαλώσει. Συγκεκριμένα η Εσμεράλντα είναι 10 και η Αμάντα 8 και όπως είναι λογικό και επόμενο αποτελούν τη Νο1 προτεραιότητά της.

Η μητρότητα στη ζωή της

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη εμφάνισή της στο The Drew Barrymore Show, αναφέρθηκε στο θέμα της μητρότητας.

Συγκεκριμένα τόνισε πώς πολλές μαμάδες συνήθως είναι... μπερδεμένες και χαμένες τις πρώτες ημέρες που έχουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους, όμως στην περίπτωσή της δεν συνέβη το ίδιο, αφού τότε όλα ήταν ξεκάθαρα στα μάτια της.

Αντίθετα τώρα είναι που αισθάνεται... χαμένη. Και ο λόγος έχει να κάνει με τα παιδιά της που έχουν πια μεγαλώσει και εξαρτώνται λιγότερο από εκείνη - μερικές φορές μάλιστα δεν ξέρει τι να κάνει με τον εαυτό της.

«Ένιωθα χαμένη, αν αυτό έχει νόημα. Έλεγα συνεχώς πώς "εντάξει λοιπόν, ποια είμαι εγώ τώρα αφού τα παιδιά μπορούν να επιβιώσουν μόνα τους;".Δεν με χρειάζονται κάθε δευτερόλεπτο».

Παρόλα αυτά, όπως σημείωσε στη συνέντευξή της αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη που είναι μαμά, όσο κι αν τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Είναι λίγο διαφορετικό, αλλά μου αρέσει να μιλάω με τα κορίτσια μου για οτιδήποτε, οπότε αυτό μου προσφέρει μεγάλη ικανοποιημένη», τόνισε η Εύα Μέντες.

Ο ρόλος των ταινιών της στην εκπαίδευση των παιδιών της

Τώρα που πια οι κόρες της είναι σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν, θέλησε να τους δείξει κάποιες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Όχι όμως από λόγους ματαιοδοξίας, αλλά επειδή σκέφτηκε πώς έτσι θαα τους έδινε το ωραιότερο μάθημα.

Μιλώντας στον Jimmy Fallon και το The Tonight Show αποκάλυψε ότι βλέποντας την ταινία, Hitch τους εξήγησε ότι είχε ξεπεράσει έναν φόβο της και ήταν υπερήφανη για αυτό.

Αυτός αφορούσε τα βαθιά και σκοτεινά νερά που δεν τα άντεχε με τίποτα, όμως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Τους το έδειξα και τους έλεγα πως "Αυτή είναι η μαμά που αντιμετωπίζει το φόβο της". Παρ’ όλα αυτά δεν εντυπωσιάστηκαν. Μου είπαν απλώς εντάξει και ζήτησαν να βγουν έξω να παίξουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS