CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μετά τα φιλιά, συναντήθηκαν να μιλήσουν για το διαζύγιο με δικηγόρο


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μετά τα φιλιά, συναντήθηκαν να μιλήσουν για το διαζύγιο με δικηγόρο
Getty Images @Bellocqimages/Bauer-Griffin
Το διαζύγιο ανάμεσα στη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ προχωράει κανονικά

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω τους τους τελευταίους μήνες εν μέσω της κρίσης στον γάμο τους και του διαζυγίου. Αυτό το ζευγάρι, μετά από έναν θυελλώδη έρωτα που έζησε και μια επανασύνδεση που έγινε talk of the town, πήρε την απόφαση να χωρίσει, καθώς το χάσμα ανάμεσά του ήταν αγεφύρωτο.

Τι κι αν τις προηγούμενες ημέρες τους είδαμε να γευματίζουν μαζί με τα παιδιά τους, ενώ μάρτυρες μετέφεραν ότι υπήρχε έλξη ανάμεσά τους και αντάλλασσαν φιλιά, οι διαδικασίες του διαζυγίου συνεχίζονται κανονικά. Τα έγγραφα κατατέθηκαν στις 20 Αυγούστου και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους. Το κλίμα ανάμεσα στη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ είναι ήρεμο και οι δυο τους έχουν καλή επικοινωνία, μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ προχωρούν τις διαδικασίες του διαζυγίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Page Six», τη Δευτέρα (23/09), το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι συναντήθηκε με δικηγόρο στο Λος Άντζελες, προκειμένου να συζητήσει για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου του. Να σημειωθεί, ότι δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, συνεπώς ότι έχουν αποκτήσει από την ημέρα του γάμου τους το 2022 μέχρι σήμερα αποτελούν κοινή περιουσία.

Η εταιρεία παραγωγής του Μπεν Άφλεκ, την οποία ίδρυσε το 2022 με τον συνέταιρό του, Ματ Ντέιμον, το αρχοντικό των 68 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν για να στεγάσουν τον έρωτά τους, το brand με κοκτέιλ που λάνσαρε η τραγουδίστρια, αποτελούν κομμάτια αυτής της κοινής περιουσίας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός δούλεψαν για τέσσερις ταινίες.

Το πρώην ζευγάρι συνομίλησε με μια πολύ γνωστή δικηγόρο, η οποία είχε αναλάβει την έκδοση διαζυγίου του Μπεν Άφλεκ από τη Τζένιφερ Γκάρνερ το 2018.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ αποκλείεται να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025. Μπορεί η φλόγα ανάμεσά τους να αναζωπυρώθηκε στην τελευταία συνάντησή τους, ωστόσο προχωρούν κανονικά τις διαδικασίες για να επισημοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ισχυρίζεται πάντως στο «Page Six», ότι οι δυο τους είχαν πάντοτε πολύ καλή σεξουαλική σχέση και η έλξη εξακολουθεί να υπάρχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.