CELEBRITIES

Η Έλεν Ντε Τζένερις δηλώνει «υπερήφανη» για το ποια είναι, μετά τις κατηγορίες για τοξική συμπεριφορά από εργαζόμενους της


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2024

ellen-degeneres
Splash by Ideal Image
Η Έλεν Ντε Τζένερις κατηγορήθηκε ότι έκανε bullying στους συνεργάτες της κι ότι ήταν χειριστική με τους καλεσμένους της

Ο «μύθος» Έλεν Ντε Τζένερις με τη μακροχρόνια πορεία την τηλεόραση γκρεμίστηκε πριν από λίγα χρόνια, όταν κατηγορήθηκε ανοιχτά από εργαζόμενους της εκπομπής της για κακοποιητική, χειριστική συμπεριφορά και bullying. Η παρουσιάστρια είχε χαρακτηριστεί «κακιά» και πολλά διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν καλεσμένα στην εκπομπή της, συμφώνησαν μαζί τους.

Η Έλεν Ντε Τζένερις, στο πιο πρόσφατο stand up της στο Netflix, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που έγιναν εις βάρος της - ότι ηγείται ενός τοξικού εργασιακού χώρου - και αρνήθηκε εμμέσως όλα όσα έχουν ειπωθεί για το πρόσωπό της. «Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι ανοιχτός στην ερμηνεία όλων. Και είμαι βέβαιη, ότι έχετε ακούσει το ρητό ότι “το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα δεν είναι δική μου δουλειά”. Γιατί οι άνθρωποι θα λένε ένα σωρό πράγματα και εσύ δεν έχεις κανέναν έλεγχο σε αυτά. Αλλά ξέρετε την αλήθεια και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία», σχολίασε.

Στη συνέχεια, η Έλεν Ντε Τζένερις παραδέχτηκε πως η κατηγορία ότι είναι «κακός άνθρωπος» την απασχόλησε και τη στενοχωρούσε και για καιρό και αναφέρθηκε στην «κλίκα» της showbiz, που την «εξοστράκισε» από τη θέση της. Όπως είπε, αυτή είναι η δεύτερη φορά που τη θέτουν εκτός, ωστόσο δεν σκέφτηκε τον πραγματικό λόγο που κρύβεται από πίσω.

«Αν τους αρέσεις, είσαι μέσα, και αν δεν τους αρέσει, είσαι έξω. Και έχω περάσει μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους και με ένοιαζε πάρα πολύ τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Έτσι, η σκέψη ότι κάποιος νόμιζε ότι είμαι κακιά ήταν καταστροφική και με έτρωγε για πολύ καιρό», είπε.

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής, αν είχα την επιλογή οι άνθρωποι να με θυμούνται ως μια κακιά ή μια αγαπητή, θα επέλεγα το δεύτερο». Πλέον, η Έλεν Ντε Τζένερις δηλώνει χαρούμενη που δεν είναι αφεντικό ή μέσο διαφήμισης, αλλά ένα απλό άτομο που κάνει τη δουλειά του. «Αν τελείωνα την παράστασή μου και έλεγα “πήγαινε να φύγεις”, ο κόσμος θα είχε εκπλαγεί ευχάριστα. Τελικά, θα με διώξουν για τρίτη φορά επειδή είμαι κακιά, ηλικιωμένη και γκέι», δήλωσε η παρουσιάστρια, πετώντας τη σπόντα της στους επικριτές της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.