CELEBRITIES

Νέα καταγγελία για τον Diddy: «Με βίασε ενώ ήμουν αναίσθητη από την κεταμίνη που μου έδωσε και με άφησε έγκυο»


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα καταγγελία για τον Diddy: «Με βίασε ενώ ήμουν αναίσθητη από την κεταμίνη που μου έδωσε και με άφησε έγκυο»
Splash by Ideal Image
Σύμφωνα με τη μήνυση δεν ήθελε η γυναίκα να κρατήσει το παιδί και την πίεσε να κάνει άμβλωση

Οι καταγγελίες κατά του Diddy δεν έχουν τελειωμό και μάλιστα κάθε καινούργια που βλέπει το φως της δημοσιότητας, είναι ακόμα πιο σοκαριστική από τις προηγούμενες.

Αυτή τη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ακόμη μήνυση, καθώς μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι τη βίασε και την άφησε έγκυο ενώ ήταν αναίσθητη το 2022.

Η ίδια τόνισε ότι απέβαλε και υπέστη σοβαρό ψυχικό τραύμα από τη φρικιαστική επίθεση, η οποία συνέβη, σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξε, αφού την ανάγκασε να χρησιμοποιήσει κεταμίνη και άλλες ουσίες που την έκαναν να χάσει τις αισθήσεις της.

Η μήνυσή της κατατέθηκε την Παρασκευή (27/9) στη Νέα Υόρκη -το ψευδώνυμό της είναι Jane Doe- και δημοσιοποιήθηκαν στην The Independent.

Όσα αναφέρονται στη μήνυση

Η γυναίκα υπογράμμισε ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στο εξωτερικό το 2020 και έκτοτε ο Diddy άρχισε να στέλνει συχνά συνεργάτες του στο σπίτι της, οι οποίοι τη μετέφεραν στον ίδιο.

Εκεί φέρεται να την νάρκωνε χρησιμοποιώντας «αλκοόλ και άγνωστες ουσίες» παρά τη θέλησή της, ενώ πολλές φορές στο ίδιο δωμάτιο ήταν κι «άλλοι άντρες και γυναίκες», χωρίς τη συναίνεσή της.

Jenny.Gr
Splash News

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Jane Doe αναγκάστηκε να δει τον κατηγορούμενο να χαστουκίζει και να κακοποιεί άλλες γυναίκες, ενώ φοβόταν ότι θα της έκανε το ίδιο αν του έλεγε όχι» -αυτό που μόλις διάβασες είναι ένα απόσπασμα από τη μήνυση.

Ένα πρωί ξύπνησε μετά από μία από τις επισκέψεις της στο σπίτι του, στο Μαϊάμι και συνειδητοποίησε ότι είχε υποστεί σωματικά τραύματα - μελανιές στο σώμα και ένα σημάδι δαγκώματος στη φτέρνα του ποδιού της.

Όλα τα παραπάνω, σύμφωνα πάντα με την ίδια - συνέβησαν το 2022, τη χρονιά που αναφέρει ότι ο Diddy την άφησε έγκυο, αφού πρώτα την ανάγκασε να πάρει κεταμίνη και άλλες ουσίες που την έκαναν να χάσει τις αισθήσεις της.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Λίγο μετά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και τον ενημέρωσε, εκείνος όμως δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί και την πίεσε να κάνει άμβλωση μέσω των συνεργατών του, ώσπου τελικά απέβαλε.

Έκτοτε δεν σταμάτησε να την παίρνει τηλέφωνο, να της στέλνει μηνύματα και να την παρακολουθεί, θέλοντας να σιγουρευτεί ότι δεν θα πάρει μέρος στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS