CELEBRITIES

Ο Diddy πουλάει την έπαυλή του, λίγους μήνες μετά την έφοδο της αστυνομίας - Στα 61 εκατ. δολάρια η τιμή της


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Diddy πουλάει την έπαυλή του, λίγους μήνες μετά την έφοδο της αστυνομίας - Στα 61 εκατ. δολάρια η τιμή της
Getty Images/Paras Griffin
Η πολυτελής κατοικία του Diddy στο Μπέβερλι Χιλς διατίθεται προς πώληση

Μετά από μια περίοδο πρωτοφανής ησυχίας - αφού οι καταγγελίες εις βάρος του και οι αποκαλύψεις για τη δράση του - δεν είχαν τέλος, ο Diddy επέστρεψε. Αυτή τη φορά, το φως της δημοσιότητας δεν είδε κάποια κατηγορία, αλλά η αγγελία πώλησης της έπαυλης όπου μέχρι πρόσφατα διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το «Page Six», ο Diddy είχε στα πλάνα του να πουλήσει την εν λόγω κατοικία εδώ και καιρό, όμως πριν από κάποιες ώρες τέθηκε επίσημα διαθέσιμη για αγορά. Κι ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του δεν έδειξαν να εκπλήσσονται από αυτή την απόφασή του, φαίνεται πως η πώλησή της δεν συνδέεται με την πρόσφατη έφοδο της αστυνομίας.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάρτιο οι αρχές είχαν ερευνήσει το σπίτι του Diddy εν μέσω των καταγγελιών για σεξουαλικά εγκλήματα και trafficking, ωστόσο ο ίδιος είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Μέχρι και σήμερα άλλωστε, δεν υπάρχει κάποια επίσημη κατηγορία να τον βαραίνει.

Όσον αφορά στην έπαυλη, ο ράπερ την αγόρασε πριν από 10 χρόνια στην τιμή των 40 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον την πουλάει 61 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, η κατοικία του Diddy τοποθετείται σε μία από τις πιο δημοφιλείς συνοικίες του Λος Άντζελες και γείτονές του είναι πρόσωπα, όπως η Κάιλι Τζένερ, την Αλεξάντρα Βον Φούστενμπεργκ κ.α., ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η έπαυλη του Playboy.

«Ο Combs δημιούργησε την κύρια κατοικία του στο Star Island στο Μαϊάμι πριν από χρόνια. Τώρα που τα παιδιά του μεγάλωσαν, αποφάσισε να πουλήσει το ακίνητο», ανέφερε πηγή στο «Page Six».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS