CELEBRITIES

Diddy: Βίντεο - ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της Κάσι σε ξενοδοχείο


JTeam

18 Μαΐου 2024

Diddy: Βίντεο - ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της Κάσι σε ξενοδοχείο
Splash News
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι ένα πολύ σκληρό βίντεο, από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο ξενοδοχείο InterContinental στο Century City του Λος Άντζελες, που συνέβη οχτώ χρόνια πριν και μόλις δημοσιοποίησε το CNN.

Σε αυτό ο ράπερ, Diddy αρπάζει, σπρώχνει, σέρνει, κλωτσάει και χτυπάει με μανία την πρώην σύντροφό του, Κάσι Βεντούρα.

Ο ξυλοδαρμός αυτός, φέρεται να ταιριάζει απόλυτα με τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας στην αγωγή που είχε υποβάλει εναντίον του, κατηγορώντας τον για βιασμό, σωματεμπορία και κακοποίηση.

Το σοκαριστικό βίντεο

Η Κάσι βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και περπατάει προς το ασανσέρ. Τότε διακρίνεται ο Diddy κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, ο οποίος τρέχει, την αρπάζει από το λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Στη συνέχεια γυρνά και την κλωτσάει, παίρνει τα πράγματά της που της έπεσαν κάτω και επιστρέφει κλωτσώντας την ξανά. Έπειτα την αρπάζει και τη σέρνει από το φούτερ της προς άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Σε άλλο πλάνο η τραγουδίστρια σηκώνεται, μαζεύει τα πράγματά της από το πάτωμα, και πηγαίνε να σηκώσει ένα τηλέφωνο στον τοίχο του διαδρόμου κοντά στα ασανσέρ. Τότε ο ράπερ επιστρέφει και ένας καθρέφτης ακριβώς απέναντι από την κάμερα ασφαλείας τον δείχνει να σπρώχνει την πρώην σύντροφό του ξανά. Τέλος, δευτερόλεπτα αργότερα κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι μπροστά του και το πετάει με δύναμη προς το μέρος της.

Για την ιστορία η Κάσι, η οποία κατέληξε σε διακανονισμό μαζί του μετά την αγωγή που του έκανε, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο στο CNN.

Ο δικηγόρος της όμως τόνισε πως: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε ακόμη περισσότερο τη συμπεριφορά του. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κ. Βεντούρα με το να βγει μπροστά και να τα βγάλει όλα στο φως».


Jenny.Gr
Instagram

Τι αναφέρει η αγωγή της Κάσι κατά του Diddy

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο καυγάς συνέβη «γύρω στον Μάρτιο του 2016», όταν ο Diddy «μέθυσε υπερβολικά και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας της ένα μαυρισμένο μάτι».

Αφού εκείνος αποκοιμήθηκε, προσπάθησε να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά ξύπνησε και «την ακολούθησε στο διάδρομο του ξενοδοχείου ενώ της φώναζε», αναφέρεται.

«Την άρπαξε και στη συνέχεια πήρε γυάλινα βάζα που υπήρχαν στο διάδρομο και της τα πέταξε, με αποτέλεσμα τα γυαλιά να συντριβούν γύρω τους, καθώς εκείνη έτρεχε προς το ασανσέρ για να ξεφύγει».

Αφού κατάφερε και μπήκε στο ασανσέρ, πήρε ταξί για το διαμέρισμά της.

«Όταν συνειδητοποίησε όμως ότι η φυγή της θα τον έκανε περισσότερο θυμωμένο μαζί της, επέστρεψε στο ξενοδοχείο με την πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη. To προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου όμως την παρότρυνε να ξαναμπεί σε ταξί και να πάει στο διαμέρισμά της, υπονοώντας ότι είχαν δει το βίντεο ασφαλείας που τον έδειχνε να την χτυπάει και να της πετάει γυαλιά στον διάδρομο του ξενοδοχείου».

Επίσης στην καταγγελία τόνιζεται ότι ο Diddy πλήρωσε στο InterContinental Century City 50.000 δολάρια για το υλικό ασφαλείας του διαδρόμου από το περιστατικό, το οποίο ήταν μόνο ένα από τα οποία υπήρχαν στην αγωγή του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με αυτήν, η Κάσι βιάστηκε το 2018 και ότι υποβλήθηκε επί χρόνια σε επανειλημμένες σωματικές και άλλες κακοποιήσεις από τον Diddy.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS